Pitch og Panel Øst: Få sparring på din forretningsmodel og bliv klar til markedet

Hvordan tilpasser du din løsning til markedsbehov og gør din forretningsmodel knivskarp? Få sparring på din løsning fra ekspertpanel med kommuner, videninstitutioner, region og virksomheder. Deltag i unikt virksomhedsforløb.

Hvad er behovet ude i kommunerne, hvordan og til hvem sælger jeg mit produkt, hvad gør jeg, hvis ingen vil købe min løsning?

Pitch & Panel er struktureret virksomhedsforløb, som giver dig en unik mulighed for at få sparring fra bl.a. kommuner, videninstitutioner, region samt virksomheder med mange års erfaring inden for velfærdsteknologi og forretningsudvikling.

Forløbet indeholder fire mødegange. Andet møde er d. 26. august 2024  – få sparring på din fortetningsmodel fra ekspertpanelet.

Krav for deltagelse

Du accepterer vilkårene for deltagelse – læs mere her.

Deltag som tilskuer og få ny viden

Ønsker du ikke sparring, men vil gerne lære mere om at pitche, høre hvad brugerpanelet spørger om m.m.? Så kan du deltage som tilskuer, når panelet giver feedback til virksomhederne.

Tilmeld dig som tilskuer her.

Program (opdateres løbende)

 


Ekspertpanel:

  • Lars Møller, landechef, Pfizer
  • Michael Lejrskov, senior forretningsudvikler, Erhvervshus Hovedstaden
  • Jakob Telc, forretningsudvikler, Nordic Health lab
  • Anne Marie Wiig, Senior Digital Health Advisor, Trifork Digital Health

NB: Aktiviteten leveres som del af Danish Life Science Clusters EU-projektet, Innovationskraft: Life Science og velfærdsteknologi og beregnes som statsstøtte under de minimisforordningen for de deltagende virksomheder. Statsstøtten er beregnet til: 8.600 kr.
Er du fra en virksomhed, forudsætter deltagelse en underskrift på en de minimis-erklæring, partnererklæring og SMV-erklæring jf. statsstøttereglerne i de minimisfordningen.

Arrangementet er medfinansieret af Den Europæiske Union.