Pitch & Panel: Få sparring på din løsning eller idé og bliv klar til markedet!

Hvad er behovet ude i kommunerne? Hvordan sælger jeg mit produkt? Hvordan skal min forretningsmodel se ud? Hvem skal jeg tage fat i? Og hvad gør jeg, hvis ingen vil købe min løsning? Deltag i Pitch & Panel-forløbet og få din løsning eller idé tættere på markedet.
Der er masser af spørgsmål for en startup. Men heldigvis også mulighed for at få svar. Pitch & Panel er et virksomhedsforløb, hvor du løbende får sparring og input på din løsning eller idé, som du skal omsætte til konkret udvikling.
Via forløbet får du direkte 1:1-sparring fra bl.a. nordjyske kommuner, videninstitutioner, region samt forretningsfolk med mange års erfaring inden for velfærdsteknologi og forretningsudvikling.
Mødegange og tidshorisont
Forløbet strækker sig over et år (resten af 2025). I forløbet er der fire mødegange, hvor du på hver mødegang pitcher og får konkret feedback og input til videre udvikling:
- Mødegang 1: 15. maj 2025 – Behovsafdækning
Præsentation af løsning/idé for behovspanelet. Denne mødegang har til formål at skærpe behovsafdækningen ud fra din løsning/idé. Hvor stort er behovet reelt i praksis, og hvad skal der til for, at den er tilpasset målgruppen? - Mødegang 2: 24. juni 2025 – Forretningspotentiale
Præsentation af løsning/idé for forretningspanelet. Denne mødegang har til formål at skærpe det forretningsmæssige potentiale af din løsning/idé. Er det den rigtige forretningsmodel? Er der styr på Business Model Canvas? Hvordan er skalerbarheden og potentialet? - Mødegang 3: 30. september 2025 – Tilpasset løsning
Præsentation af tilpasset løsning/idé for både behovs- og forretningspanelet med udgangspunkt i den sparring, du tidligere har fået. - Mødegang 4: 25. november 2025 – Salg og finansiering
Skærpelse og sparring til salg af løsning/idé til målgruppen med både behovs- og forretningspanelet. Få svar på:- Hvordan sælger jeg b2b?
- Hvordan sælger jeg b2c?
- Hvordan sælger jeg ind til kommunerne?
- Hvordan lykkes det mig at sælge ind til den rigtige målgruppe?
- Og hvilken finansiering kræver det?
Paneler
Der vil være to paneler tilknyttet forløbet: Et behovspanel og et forretningspanel.
- Behovspanelet er repræsenteret i form af kommuner, videninstitutioner, region og/eller anden offentlig/privat instans, som kan understøtte behovsafdækningen af din løsning/idé.
- Forretningspanelet er repræsenteret i form af erhvervsfolk, erhvervshuse, iværksættere og lign., som kan understøtte forretningspotentialet af din løsning/idé.
Panelerne er udvalgt på baggrund af kompetencer og perspektiver, der kan bidrage til en dynamisk, kvalificeret og bredt-dækkende dialog.
Der kan løbende indhentes specialister med særligt kendskab til et specifikt område, såfremt de(t) eksisterende panel(er) ikke dækker dit behov.
Behovspanel:
- Daniel Ramskov Jørgensen, lektor og Ph.d., UCN
- Heidi Hvistendahl, konstitueret ledende oversygeplejerske, Region Nordjylland
- Katrine Guldager, projektleder, Hjørring Kommune
- Louise Weikop, kontorchef – Kvalitets- og Innovationsenhed, Senior og Omsorg, Aalborg Kommune
- Maria Christina Fosnæs, afdelingsleder – Ledelsessekretariat, Kvalitet og udvikling | Sundheds- og Kulturforvaltning, Vesthimmerlands Kommune
- Oliver Lindegaard Berggren, projektleder i velfærdsteknologi, Rebild Kommune
Forretningspanel:
- Allan Mørch, CEO og Founder, AskCody
- Anni Stavnskær Pedersen, leder af UCN Innovation, UCN Innovation
- Bo Christensen, erhvervskonsulent, Business Rebild
- Claus Rehfeld, Senior Partner, Nordic Healthcare Group
- Eske Petersen, Co-Founder og CEO, Medichanical Engineering
- Jesper Kjærsgaard, CEO og Boardmember, EB-Design ApS
Sådan kommer du med i forløbet
- Udfyld alle felter i dette skema for at komme i betragtning.
- Send skemaet til Marlene Højstrup Jensen på mhj@danishlifesciencecluster.dk senest d. 30. april 2025 kl. 12.00.
- Danish Life Science Cluster udvælger herefter de virksomheder, som får lov til at indgå i forløbet. I udvælgelsen lægges der vægt på innovationshøjde, udviklingspotentiale samt skærpelse af løsning/idé.
- Du får direkte besked pr. mail senest d. 2. maj 2025, hvis du er blevet valgt til at indgå i forløbet.
OBS: Det er et krav, at du kan deltage på alle fire mødedatoer. På hver mødegang får du tildelt et tidspunkt mellem kl. 09.00-16.00, hvor du skal pitche og få feedback. Vi forsøger så vidt muligt at tage højde for dine præferencer.