Forebyggelse og funktionel medicin – kom med til rundbordssamtale om fødevare- og sundhedsinnovation (2 af 2)
![](https://www.danishlifesciencecluster.dk/wp-content/uploads/2024/11/2024-12-12-Roundtable-for-food-health-innovation.jpg)
Food & Bio Cluster Denmark og Danish Life Science Cluster er gået sammen om at skabe en rundbordssamtale for fødevare- og sundhedsinnovation. Deltag i den anden rundbordssamtale og vær med til at forme netværket.
Food & Bio Cluster og Danish Life Science Cluster inviterer til en dynamisk rundbordssamtale designet til virksomheder, forskere og fagfolk, der brænder for fremtiden inden for sundhed og ernæring.
Fokus i denne rundbordssamtale er krydsfeltet mellem mad og sundhed med særlig vægt på forebyggelse og funktionel medicin – et område med et utroligt potentiale for gennembrud inden for velvære.
Dette er den anden af to planlagte rundbordssamtaler.
Program
Kl. 09:30 – 10:00 Registrering
Kl. 10:00 – 10:15: Introduktion – rundbord og netværk ved Food & Bio Cluster Denmark og Danish Life Science Cluster
Kl. 10:15 – 10:50: Introduktionsrunde: Navn, organisation og forventninger til dagen.
Kl. 10:50 – 11:30: Præsentation ved Adam Bencard, Associate professor i Medical Humanities på the Medical Museion and Group leader i Novo Nordisk Fonden, Center for Basic Metabolic Research Museion
Kl. 11:30 – 11:40: Bio break
Kl. 11:40 – 12:15: Innovation i det offentlige. “Behovsfabrikken” præsenteres af Brian Holch Kristensen, Head of Innovation på Bispebjerg and Frederiksberg Hospitals
Kl. 12:15 – 13:00: Netværk og frokost
Kl. 13:00 – 13:30: Åbent rundbordsbord i krydsfeltet mellem sundhed og ernæring
Kl. 13:30 – 13:50: Workshop om prioritering af kommende emner
Kl. 13:50 – 14:00: Afslutning – tak for i dag
Et samarbejde mellem klyngerne
Food & Bio Cluster Denmark og Danish Life Science Cluster er gået sammen om at skabe rammerne for dette netværk med håb om at skabe større synergier mellem medlemmerne af begge klynger. Som følge heraf er netværket åbent for alle medlemmer fra begge klynger, hvilket giver en unik mulighed for at samarbejde, dele viden og innovere på tværs af sektorer.
Hvem kan deltage?
Dette netværk tilbyder en platform for samarbejde, hvor du kan mødes med andre fagfolk for at udforske den nyeste forskning, dele indsigt og innovere på tværs af discipliner. Så uanset om du er banebrydende inden for forskning eller udvikler nye løsninger inden for fødevare- eller sundhedssektoren, er dette en mulighed for at komme i kontakt med tankeledere, opdage nye tendenser og bidrage til at forme fremtiden for begge industrier.
Hvorfor deltage i denne rundbordssamtale?
Du får chancen for at indgå i meningsfuld dialog, dele indsigt og samskabe løsninger. Regelmæssige workshops, rundbordsdiskussioner og forskningsudstillinger giver medlemmerne mulighed for at tage fat på både branchespecifikke udfordringer og tværfaglige spørgsmål, hvilket muliggør en rigere udforskning af innovative tilgange til sundhed og ernæring.
Denne samarbejdsstruktur tilskynder ikke kun til en strøm af ideer, men sikrer også, at opdagelser inden for forskning lettere kan anvendes i industriens praksis, hvilket gavner både videnskab og erhvervsliv. Ved at arbejde på tværs af interesseområder og aktørgrupper skaber netværket et unikt rum, hvor innovation trives, synergier udvikles, og virkningsfulde fremskridt inden for mad og sundhed opstår.