Connect: Find din næste kontakt eller samarbejdspartner på ny digital platform

Digital platform Connect
Foto: Headway - Unsplash

Hvor finder jeg relevante samarbejdspartnere eller funding til mit næste projekt? Hvem ved noget om kunstig intelligens eller robotter? Hvordan får jeg kontakt til forskere eller startup- og innovationsmiljøer? Find det på Connect – Danish Life Science Clusters nye digitale fællesskab, som går live 4.oktober 2022.

Mange af os bruger vores netværk, sociale medier som LinkedIn, nyhedsbreve m.v. til at holde os opdateret og få et overblik over, hvad der sker inden for området for fx life science og velfærdsteknologi. Ofte er det svært at huske, hvor vi har set det, hvornår vi har set og fra hvem.

Nu kan du få et bedre overblik og én indgang til personer, organisationer, arrangementer, fundingmuligheder mv. inden for life science og velfærdsteknologi på Connect. Danish Life Science Cluster har, i samarbejde med virksomheden Academondo, udviklet den nye digitale platform Connect – et digitalt fællesskab, hvor du finder:

  • Faglige profiler inden for life science og velfærdsteknologi
  • Overblik over startup- og innovationsmiljøer
  • Aktive netværk
  • Aktuelle arrangementer
  • Projekter/projektidéer
  • Fundingmuligheder

Medlemmer giver værdifuld feedback og input

Men en digital platform er kun så god (og skaber værdi for brugerne), som det indhold, der oprettes på den.

Derfor har Danish Life Science Cluster samlet en pilotgruppe på 10 medlemmer fra virksomheder, kommuner og videninstitioner. De har løbende givet feedback, input og forslag til, hvordan platformen kan skabe værdi for dem:

– Jeg ser helt sikkert potentialet i den nye digitale platform Connect. Det både i forhold til fx at samarbejde med andre inden for mit område og søge på tværs af virksomheder og videninstitutioner. Den giver mig også et overblik over hvilke arrangementer, der er i mit område eller har særlig fokus på fx life science eller velfærdsteknologi. Det kan være svært at finde det nyhedsbrev, som et interessant arrangement eller netværk var i – eller hvor jeg så det på LinkedIn. Connect er nemt og intuitivt at finde rundt i – og så gør det det lettere at kontakte medlemmer og andre, som er inden for det samme community (fællesskab).

– Camilla Jensen, konsulent, Aalborg Kommune

– Vi ser et stort potentiale i Connect og er sikker på at der vil udspringe mange nye spændende samarbejder og konsortier fra platformen inden for alle former for sundhedsteknologi og health tech. Udover at skabe overblik over forskellige netværk, ERFA grupper og arrangementer vil vi i fremtiden også kunne få et samlet overblik over de forskellige funding muligheder til innovationsudvikling. Vi ser meget frem til at komme i gang med bruge platformen.

Mads Lause Mogensen, CEO, Treat Systems

Vær med i vores nye digitale fællesskab

Connect skal samle både personer fra virksomheder, kommuner og regioner, videninstitutioner, brancheforeninger m.fl., fortæller Krista Ebsen Blaabjerg, chef for medlemsservice og kommunikation i Danish Life Science Cluster.

– I Danish Life Science Cluster matcher vi videnaktører med private virksomheder, kommuner og hospitaler, så de bedste produkter kan komme på markedet, samtidigt med at de skaber bedre sundhed. Nu har alle mulighed for at matche sig med hinanden igennem vores nye digitale platform; Connect. På platformen deler vi og vores medlemmer også nyheder om projekttilbud, netværksgrupper og meget mere, fortæller Krista Ebsen Blaabjerg.

Opret din gratis profil

Vil du være med til at skabe et levende økosystem inden for life science og velfærdsteknologi – som også giver værdi til dig, så opret din profil i dag. Det er gratis.

Er du medlem af Danish Life Science Cluster har du yderlige mulighed for at oprette egne netværk, arrangementer og projektidéer.

Opret din gratis profil på Connect

Har du brug for hjælp til at oprette din profil? Se videoguide