• Kontakt
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Dansk Google EN
    Google translate
Dansk Google EN
Google translate

Det telemedicinske landkort

Få et hurtigt overblik over telemedicinske initiativer – og dan god grobund for vidensdeling og samarbejde på tværs af geografi og sektorer. Brug det telemedicinske landkort!

11. december 2019 | Leveret af: MedCom

Med det telemedicinske landkort får du et hurtigt overblik og viden om de telemedicinske initiativer i Danmark, som er indberettet på det aktuelle tidspunkt.

På landkortet kan du både se initiativer i opstartsfasen og under udbredelse, og telemedicinske initiativer, der er i drift.

De enkelte initiativer indeholder information om bl.a. hvilke sygdomsområder, der indgår, hvad det bruges til, hvilken teknologi, der anvendes, og hvor det bruges. Du finder også kontaktinformationer, hvis du vil vide mere om det enkelte initiativ.

Sådan bruger du det telemedicinske landkort

Du kan søge via fritekst eller ved en simpel søgning på forsiden af landkortet. Ønsker du at udvide din søgning med flere felter, kan du vælge ”Udvidet søgning”.

Resultatet af din søgning kan du vælge at få vist på landkortet. Du kan også vælge at få resultatet præsenteret i excel-format, som du kan downloade.

Hvem er målgruppen?

Det telemedicinske landkort retter sig mod både beslutningstagere, projektledere og klinikere.

Hvem har udarbejdet guiden?

Værktøjet er udarbejdet af MedComs arbejdsgruppe vedr. telemedicinsk kortlægning. Landkortet opdateres én gang årligt.

Hvad koster det at bruge værktøjet?

Værktøjet er gratis og ligger offentligt tilgængeligt. Du har også mulighed for at indberette et telemedicinsk initiativ på landkortet.

Hvem skal du kontakte for mere information?

Har du brug for mere information om det telemedicinske landkort, er du velkommen til at kontakte MedCom via medcom@medcom.dk.

Bliv medlem af Danish Life Science Cluster