Community manager – Aarhus

Vil du være med til at opbygge og udvikle netværk og partnerskaber inden for life science og velfærdsteknologi? Vi skal samle vidensinstitutioner, offentlige organisationer og private aktører i Danmarks nyetablerede sundhedsklynge. Vi søger en community manager til vores hub i Aarhus.

I Danish Life Science Cluster søger vi en kollega, der skal være med til at styrke vores samarbejde med aktører inden for det brede felt for life science og velfærdsteknologi. Dette er et område, som har højeste politiske bevågenhed, og hvor der på nationalt plan investeres massivt i disse år.

Som nystiftet forening har Danish Life Science Cluster fokus på at opbygge et community af aktører i Danmark, som sammen løfter erhvervsvækst og skaber bedre sundhed til alle. Aktørerne tæller bl.a. start-ups, små og store virksomheder, universiteter, professionshøjskoler, GTS’er, kommuner og regioner. Danish Life Science Cluster er organiseret i lokale regionale enheder, som vi kalder for hubs. I alt er der 35 medarbejdere i organisationen, og vi vokser.

Dit arbejde som community manager vil primært foregå i regi af to teams, som arbejder med innovation og netværk på tværs af life science og velfærdsteknologi i hele Danmark og med et internationalt sigte.

Du vil indgå i et team af seks medarbejdere på dit primære arbejdssted, som er i HUB Midt i Aarhus, hvor du har den daglige faglige sparring og koordinering af opgaver. Her får du kollegaer, som har mange års erfaring med at arbejde tæt sammen med hospitaler, kommuner, vidensinstitutioner og virksomheder på sundhedsområdet.

Du vil desuden indgå i et team af community managers, som er fordelt på hovedkontoret i København, HUB Nord, HUB Midt og HUB Syd. Teamet er ved at blive opbygget, og du får stor indflydelse på organiseringen, hvor netværkstilbud og samarbejds- og partnerskabsaftaler koordineres på tværs af klyngens faglige områder og geografiske spredning.

Arbejdet vil indebære medlemspleje og opsøgende aktiviteter med henblik på at udvide klyngens medlemskreds. Du vil opsøge dialog med nuværende og potentielle medlemmer om deres behov og ønsker, så du sammen med dem og dine kollegaer udvikler aktiviteter, som tager udgangspunkt i interessenternes behov.

Du får et meget udadvendt job med stor frihed og en bred kontaktflade til både virksomheder, hospitaler, kommuner og vidensinstitutioner.

Som medarbejder i Danish Life Science Cluster vil dine primære arbejdsopgaver være at:

 • udvikle, arrangere og afholde events, netværksmøder, workshops mv. i samarbejde med medlemmer og andre aktører
 • udøve medlemspleje og opsøgende aktiviteter
 • være kontaktperson for medlemmer fra Region Midtjylland på tværs af det offentlige, det private og vidensmiljøerne
 • være HUB’ens kontaktperson for eksterne henvendelser
 • være med til at opbygge klyngens team af community managers nationalt
 • samarbejde og koordinere med projekt- og programledere om at etablere samarbejder, partnerskaber og konsortier
 • sikre kvalitet og dokumentation af klyngens aktiviteter med medlemmer og samarbejdspartere

Med din baggrund har du:

 • en relevant akademisk baggrund, gerne suppleret med projektledelse og/eller procesledelse eller lignende
 • gerne erfaring fra sundhedssektoren. Det kan være i en kommune, en regional enhed, på et hospital eller i en virksomhed med sundhedsområdet som marked
 • erfaring med at være opsøgende med henblik på at involvere andre organisationer i netværk og vidensdeling.
 • gode formidlings- og kommunikationskompetencer med dansk og engelsk på forhandlingsniveau

På den personlige side kommer du længst, hvis du:

 • er udadvendt og nysgerrig på både nye faglige emner og på de mange mennesker, du møder i jobbet
 • besidder gode samarbejdsevner og har en positiv indstilling til en hverdag med forskelligartede opgaver
 • ønsker at bidrage til at bygge en ny national organisation op

Tiltrædelse snarest muligt.

Jobbet er en fuldtidsstilling, og løn forhandles efter kvalifikationer.

Om os

Danish Life Science Cluster er en national klynge med en stærk regional forankring via hubs i hele landet.

Danish Life Science Cluster arbejder for at omsætte den unikke danske forskning og viden inden for life science og velfærdsteknologi til nye og bedre kommercielle løsninger til gavn for virksomheder, sundhedsvæsen og borgere i hele Danmark.

Vi lægger stor vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt.

Du skal forvente en vis grad af rejseaktivitet i forbindelse med møder i andre af Danish Life Science Clusters regionale hubs, besøg på virksomheder og universiteter primært i Danmark, samt at enkelte møder og netværksaktiviteter afholdes uden for normal arbejdstid.

Primært arbejdssted

Incuba
Palle Juul-Jensens Blvd. 82
8200 Aarhus N

Ansøgning

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse via nedenstående link “Søg jobbet online” senest 12. december 2021. Vi forventer at afholde første samtale 15. december 2021.

Yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til Head of Community og Communication, Krista Ebsen Blaabjerg, tlf. 3139 7892. Alternativt til Senior Project Manager Frederik Mølgaard Thaysen, tlf. 2055 3278.

Du kan læse mere om Danish Life Science Cluster på www.danishlifesciencecluster.dk.