• Kontakt
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Dansk Google EN
    Google translate
Dansk Google EN
Google translate

Seneste nyheder

Fremtidens indkøb bliver grønnere
19. juli 2021

Når det offentlige køber ind, er der stigende efterspørgsel efter grønne løsninger. Derfor vil SKI – Staten og Kommunernes Indkøbsservice fremover have yderligere fokus på bæredygtighed i deres udbud. Virksomheder opfordres til at følge med og være klar med grønne løsninger.

Jobopslag i Danish Life science Cluster
1. juli 2021

Danish Life Science Cluster søger en dygtig projektleder til Data Redder Liv-partnerskabet, som skal udvikle, lede og fremme aktiviteter, der bidrager til bedre brug af sundhedsdata. Arbejdssted: Danish Life Science Clusters Hub Hovedstaden, Cobis, København N.

Jobopslag i Danish Life science Cluster
1. juli 2021

Danish Life Science Cluster søger en erfaren projektleder, der skal være med til at opbygge vores nye hub i Region Sjælland. Du skal understøtte både eksisterende initiativer og medvirke til at starte nye innovationsaktiviteter op med base fra Athena-Huset på Nykøbing F. Sygehus.

9. juni 2021

Flere steder bruger sundhedspersonale og SOSU-studerende VR-programmet SundSim VR til at træne scenarier fra praksis inden for bl.a KOL og hjertelungeredning. Virksomheden bag programmet er på vej med en refleksionsguide med fokus på udbyttet af VR-læring i forhold til andre læringsredskaber.

7. juni 2021

Danmarks nye sundhedsklynge viderefører netværk, som tidligere har kørt i BioPeople, MTIC og Welfare Tech. Virksomheder og forskere over hele landet får nu direkte adgang til samarbejdspartere og ny viden inden for specifikke områder. Nyt netværk for medarbejdere inden for lægemiddelproduktion er på vej.