• Kontakt
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Dansk Google EN
    Google translate
Dansk Google EN
Google translate

Seneste nyheder

9. juni 2021

Flere steder bruger sundhedspersonale og SOSU-studerende VR-programmet SundSim VR til at træne specifikke scenarier fra praksis inden for bl.a KOL og hjertelungeredning. Virksomheden bag programmet er på vej med en refleksionsguide, som fokuserer på udbyttet af VR-læring i forhold til andre læringsredskaber.

7. juni 2021

Danmarks nye sundhedsklynge viderefører netværk, som tidligere har kørt i BioPeople, MTIC og Welfare Tech. Virksomheder og forskere over hele landet får nu direkte adgang til samarbejdspartere og ny viden inden for specifikke områder. Nyt netværk for medarbejdere inden for lægemiddelproduktion er på vej.

2. juni 2021

Det kommer til at tage lang tid, før AI for alvor bliver et brugbart værktøj i den danske sundhedssektor. Men vi skal fortsætte test og udvikling af AI-løsninger – og arbejde videre på de gode resultater fra COVID 19, der viser, hvad strategiske investeringer kan føre til.

19. maj 2021

Danish Life Science Cluster driver projekter baseret på data, som både skaber løsninger for borgere, patienter og virksomheder. Derudover arbejder vi med potentialet, det etiske og det juridiske aspekt omkring brugen af sundhedsdata i fremtidens sundhedssektor.

10. maj 2021

Det giver ekstra værdi til kommunerne, når de kommunale medarbejderne samarbejder med virksomhederne om at skabe løsninger til behandling og pleje. Danish Life science Cluster viderefører en række projekter og netværk, hvor samspil og innovation mellem kommuner og erhvervsliv er i fokus.

3. maj 2021

Danish Life Science Cluster får hovedkontor i København og regionale HUBS fire andre steder i landet. Dermed får klyngens medlemmer kort til sparring og viden, fortæller bestyrelsesformand Kim Kjøller.