Community Manager til netværk og partnerskaber inden for life science

Jobopslag i Danish Life science Cluster

I Danish Life Science Cluster søger vi en erfaren kollega til vores kontor i Hovedstaden. Du skal være med til at styrke vores samarbejde med aktører inden for det brede felt life science, som primært udgøres af biotek og farma.

Vil du være med til at opbygge og udvikle netværk og partnerskaber inden for life science-området, hvor videninstitutioner, offentlige organisationer og private aktører indgår for sammen at skabe vækst og bedre sundhed?

I Danish Life Science Cluster søger vi en erfaren kollega, der skal være med til at styrke vores samarbejde med aktører inden for biotek og farma. Dette er et område, som har højeste politiske bevågenhed, og hvor der på nationalt plan bliver investeret massivt i disse år.

Som nystiftet forening har Danish Life Science Cluster fokus på at opbygge et community af aktørerne på life science-området i Danmark. Aktørerne tæller bl.a. start-ups, etablerede virksomheder, universiteter og GTS’er. Din titel vil være Community Manager, idet aktørerne er omdrejningspunktet i såvel netværk som partnerskaber.

Stærk faglighed og engageret netværker

Dit arbejde som Community Manager vil primært foregå i regi af to teams, som arbejder med innovation og netværk på tværs af life science-området i hele Danmark med et internationalt sigte.

Du vil indgå i et team af Community Managers, som er fordelt på hovedkontoret, HUB Nord, HUB Midt og HUB Syd. Teamet er ved at blive opbygget, og du får stor indflydelse på organiseringen, hvor netværkstilbud og partnerskaber koordineres på tværs af klyngens faglige områder og geografiske spredning.

Derudover vil du indgå i et stærkt fagligt team på dit primære arbejdssted, hovedkontoret i København. Her har du den daglige faglige sparring og koordinering af opgaver.

Vi lægger vægt på, at du har en tung faglig baggrund, da vi mener, at indgangen til partnerskaber og netværk inden for life science kræver dyb indsigt i de potentialer og udfordringer, som virksomheder, forskere og klinikere oplever.

Du får et meget udadvendt job med stor frihed og en bred kontaktflade til både virksomheder, sygehuse og videninstitutioner etc. Har du et stærkt netværk nationalt og internationalt, er det en stor fordel.

Som medarbejder i Danish Life Science Cluster vil dine primære arbejdsopgaver være at:

 • Igangsætte netværksgrupper med fokus på videndeling på tværs af forskning og forretning.
 • Udvikle, arrangere og afholde idégenereringsforløb og videndelingsaktiviteter, f.eks. workshops og symposier.
 • Etablere nye partnerskaber mellem sundhedsvæsenet, private virksomheder og videninstitutioner.
 • Være medlemsansvarlig for udvalgte virksomheder, videninstitutioner og offentlige organisationer.
 • Være med til at opbygge klyngens team af Community. Mangers nationalt, hvor arbejdsområderne er både life science og velfærdsteknologi.

Med din baggrund har du:

 • En relevant akademisk baggrund, gerne suppleret med projekt- og/eller procesledelse.
 • Erfaring med at være opsøgende for at involvere aktører i netværk og videndelingsaktiviteter.
 • Erfaring med at etablere tværfaglige partnerskaber.
 • Kommerciel forståelse.
 • Gode formidlings- og kommunikationskompetencer med dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

På den personlige side kommer du længst, hvis du er:

 • Selvkørende og proaktiv.
 • Nysgerrig på både nye faglige emner og på de mange mennesker, du møder i jobbet.
 • Gode samarbejdsevner og et godt humør.

Om os

Danish Life Science Cluster er en national klynge med en stærk regional forankring via hubs i hele landet. Vores opgave er at bygge bro mellem virksomheder, videninstitutioner og organisationer inden for life science og velfærdsteknologi.

Danish Life Science Cluster arbejder for at omsætte den unikke danske forskning og viden inden for life science og velfærdsteknologi til nye og bedre kommercielle løsninger til gavn for virksomheder, sundhedsvæsen, kommuner og borgere i hele Danmark.

Vi lægger stor vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt. Du skal forvente en vis grad af rejseaktivitet i forbindelse med møder i andre af Danish Life Science Clusters regionale hubs, besøg på virksomheder og universiteter primært i Danmark, samt at enkelte møder og netværksaktiviteter afholdes udenfor normal arbejdstid.

Primært arbejdssted:

COBIS
Ole Maaløes vej 3
2200 København N

Ansøgning

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse via nedenstående link “Søg jobbet online” senest 31. december 2021. Vi forventer at afholde samtaler primo januar 2022.

Yderligere oplysninger vedrørende stillingen og de samlede opgaver kan fås ved henvendelse til programleder; Jane Nøhr, tlf. 5179 1790 eller chef for medlemsservice og kommunikation; Krista Ebsen Blaabjerg, tlf. 3139 7892.

Søg stillingen via Jobindex