Deltag i Hospital Automation Summit 2024

Opdag, hvordan automatisering og robotteknologi kan lette det stigende pres på sundhedspersonale på hospitaler ved at tilbyde support og tidsbesparende løsninger. Bliv klogere på de muligheder og udfordringer, som løsninger til hospitalsautomatisering står over for, på Hospital Automation Summit i maj i Odense.

Den 22. maj inviterer Odense Robotics, Danish Life Science Cluster, Teknologisk Institut og Syddansk Center for Sundhedsinnovation til det årlige Hospital Automation Summit. Arrangementet giver hospitaler, slutbrugere og leverandører af robotteknologi og automatisering ny inspiration og indsigt i hospitalssektoren samt dens specifikke behov og markedspotentiale.

Gennem et spændende konferenceprogram og expo dykker vi ned i følgende temaer:

  • Nye automatiseringsløsninger til hospitaler
  • Indkøbs- og implementeringsprocesser samt lovkrav
  • Offentlig-private partnerskaber som bringer automatisering til hospitaler
  • Automatisering, der understøtter den grønne omstilling

Hospital Automation Summit 2024 finder sted den 22. maj kl. 9-16 i Syddansk Sundhedsinnovation i Forskerparken i Odense, og arrangementet er åbent for alle, der interesserer sig for sundhedsautomatisering.

Mød nøgleaktører inden for hospitalsautomatisering på ét sted

På konferencen kan deltagerne møde tech-virksomheder, beslutningstagere og klinikere, der bruger nye teknologier på hospitaler, personale fra test- og integrationsafdelinger til nye teknologier og mange flere.

Automatiseringsløsninger repræsenterer et kritisk aspekt af fremtidens sundhedspleje, hvor mange muligheder allerede er tilgængelige. Det er dog vigtigt at forstå hospitalernes specifikke behov og navigere i indkøbsprocessen fra undfangelse til udførelse. Hospital Automation Summit dykker dybt ned i disse undersøgelser og videre.

Unikt konferenceprogram

Deltagerne kan se frem til et engagerende og mangfoldigt konferenceprogram med fokus på virksomhedernes showcases, en spændende paneldebat og eksperttaler med højdepunkter som:

  • Automationsvirksomheden Gibotech vil præsentere de implementeringer, de har været en del af på Region Sjællands supersygehuse i Køge og Gjødstrup. CSO, Mikkel Bjerregaard og Business Unit Manager for Hospital Solutions, Thomas Skovgaard, vil dele deres indsigt.
  • Specialister fra industrien vil diskutere udfordringerne ved at finde de optimale løsninger, navigere i indkøbsprocessen og sikre en vellykket implementering gennem paneldiskussionen “Hvordan løser vi udfordringerne for nyanskaffelser inden for hospitalsautomation?”
    Panelet indeholder:

  • Sundhedsteknologivirksomheden Life Science Robotics vil fortælle om HERA, deres ultralydsscanningsrobot, og den blev en del af et dansk hospital via et offentligt-privat partnerskab. CEO Keld Thorsen og CTO Rune Kristensen vil dele deres erfaringer.

Programmet omfatter også EU Robotics, Logistics Consulting AB, Odense Universitetshospital, AFRY, LT Automation, Yuman, Aalborg Universitet, Syddansk Universitet og Region Syddanmark.

Se det fulde program her

Få din billet nu til Hospital Automation Summit 2024 og få ny indsigt i sektoren og robotindustrien, udvid dit netværk og få nye ideer til innovation inden for sundhedsautomatisering.

Køb din billet her

For mere information

Projektleder Event

Simone Walther Timmermann

Danish Life Science Cluster
HUB Nordjylland
+45 29 79 06 60