Få adgang til internationale eksperter – hjemme fra skærmen

Nu har du igen muligheden for at lære mere om udenlandske markeder – uden af forlade din egen virksomhed. Danish Life Science Cluster er nemlig klar med en række nye Booster Boards, hvor danske virksomheder kan få feedback fra internationale markeder i et online ekspert-panel. Flere end 100 virksomheder har allerede deltaget.

Kan vi sælge vores løsning i andre lande?
Hvis I overvejer at udvide jeres virksomhed til markederne i Norge eller Sverige, så kom og få feedback fra eksperter, der kende sundhedssektoren i Skandinavien.

Med Nordic Booster Board inviterer Danish Life Science Cluster virksomheder til at pitche deres løsning for internationale eksperter, der vil give feedback og svare på spørgsmål.

Vælg det Booster Board, der passer dig.

Begge Booster Boards vil være efterfulgt af et lukket opfølgningsmøde kun for de deltagende virksomheder fra kl. 11:30-12:30.

Deltag i et info-webinar om Nordic Booster Boards 15. april kl. 10.00-10.45

Tilmeld dig info-webinar om Nordic Booster Board her

Koncept udviklet under corona-pandemien

Ideen til konceptet opstod, da internationale events og salgsrejser måtte aflyses som følge af COVID-19. Men virksomhederne kan jo ikke bare lukke ned for deres salg, og derfor udviklede vi konceptet Booster Board.

International koordinator Karen Lindegaard fortæller, at tiden efter corona var præget af et væld af webinarer, hvor deltagerne passivt modtog information.

– Vi ønskede at skabe et koncept, hvor alle deltagere har en aktiv rolle hele vejen igennem eventet. Et koncept som forener virksomheder og eksperter fra potentielle eksportmarkeder.

Konceptet blev testet første gang i efteråret 2020, og siden da har mere end 100 virksomheder fået feedback fra eksperter fra en række lande.

Hvad er et Booster Board?

Booster Board er et online koncept, hvor virksomheder får mulighed for at pitche deres løsning virtuelt foran et ekspertpanel.
I panelet sidder der eksperter, som giver dig feedback på dit produkt og svarer på spørgsmål til henholdsvis plejesektoren og hospitalssektoren. Det kan fx være spørgsmål om:

  • Hvordan kan vi tilpasse vores produkt til de behov, der er i sundhedsvæsenerne i Sverige og Norge
  • Hvad vil være indgangen for os?
  • Hvordan finder jeg den den første potentielle samarbejdspartner i Sverige eller Norge?
  • Hvilke adgangskriterier er der på det på de nordiske markeder for produkter inden for digital sundhed og velfærdsteknologi?

Booster Boardet er et fortroligt rum, hvor kun eksperterne i panelet og fem udvalgte virksomheder deltager.

Læs mere om forventninger og krav til virksomheder, der ønsker at deltage

For mere information

International Programme Manager

Karen Lindegaard

Danish Life Science Cluster
HUB Syddanmark
+45 2461 1931