Personlig assistent (PA) for den administrerende direktør

Jobopslag i Danish Life science Cluster

Som PA for direktør Diana Arsovic vil du arbejde tæt sammen med den administrerende direktør om at koordinere og deltage i møder med aktørerne. I jobbet får du en bred kontakt med eksempelvis forskere, beslutningstagere på sundhedsområdet, virksomhedsledere og politikere.

I Danish Life Science Cluster søger vi en kollega, der skal være med til at styrke vores samarbejde med aktører indenfor det brede felt af life science og velfærdsteknologi. Dette er et område, som har højeste politiske bevågenhed, og hvor der på nationalt plan investeres massivt i disse år.
Som PA vil du arbejde tæt sammen med den administrerende direktør om at koordinere og deltage i møder. Du får du en bred kontakt med eksempelvis forskere, beslutningstagere på sundhedsområdet, virksomhedsledere og politikere.

Som medarbejder i Danish Life Science Cluster vil dine primære arbejdsopgaver være at …

 • Være opsøgende og eksekverende på mødebookninger
 • Forberede mødematerialer og præsentationer
 • Skrive referater og opfølgningsmails i forbindelse med møder
 • Dokumentere aktiviteter og aftaler i CRM-system
 • Være gate-keeper til den administrerende direktør

Med din baggrund har du …

 • En relevant akademisk uddannelse og/eller erfaring fra lignende job.
 • Gode formidlings- og kommunikationskompetencer med dansk og engelsk på forhandlingsniveau.
 • En imødekommende og serviceminded tilgang til arbejdsopgaver.
 • En meget grundig og systematisk tilgang til opgaveløsning.

På det personlige plan kommer du længst, hvis du er …

 • Proaktiv.
 • Nysgerrig på både nye faglige emner og på de mange mennesker, du møder i jobbet.
 • Gode samarbejdsevner og en positiv indstilling til forskelligartede opgaver.

Tiltrædelse snarest muligt.

Primært arbejdssted:

COBIS
Ole Maaløes vej 3
2200 København N

Om os

Danish Life Science Cluster er en national klynge med en stærk regional forankring via hubs i hele landet. Vores opgave er at bygge bro mellem virksomheder, videninstitutioner og organisationer inden for life science og velfærdsteknologi.

Danish Life Science Cluster arbejder for at omsætte den unikke danske forskning og viden inden for life science og velfærdsteknologi til nye og bedre kommercielle løsninger til gavn for virksomheder, sundhedsvæsen og borgere i hele Danmark.

Vi lægger stor vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt.

Du skal forvente en vis grad af rejseaktivitet i forbindelse med møder i andre af Danish Life Science Clusters regionale hubs, besøg på virksomheder og universiteter samt at enkelte møder og netværksaktiviteter afholdes udenfor normal arbejdstid.

Ansøgning

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse chef for medlemsservice og kommunikation via nedenstående link “Søg jobbet online” senest 30. november 2021. Vi forventer at afholde første samtale 2.-3. december 2021.

Yderligere oplysninger vedrørende stillingen og de samlede opgaver kan fås ved henvendelse til chef for medlemsservice og kommunikaiton; Krista Ebsen Blaabjerg, tlf. 3139 7892 eller administrerende direktør; Diana Arsovic Nielsen, tlf. 4143 0076.

Du kan læse mere om Danish Life Science Cluster på www.danishlifesciencecluster.dk.

For mere information

CEO

Diana Arsovic Nielsen

Danish Life Science Cluster
Direktion
HUB Hovedstaden
+45 4143 0076