Pitch & Panel – Nyt forløb for SMV’er om forretningsudvikling og behovstilpasning

Nyt forløb skal styrke SMV’er og startups. Tilmelding er åben for virksomheder, som ønsker at arbejde med behovsafdækning og forretningsudvikling af deres velfærdsteknologiske løsning og prototyper.

Danish Life Science Cluster lancerer nu et nyt forløb for virksomheder, som har fokus på frihedsskabende teknologier. Forløbet skal være med til at rykke virksomhederne på deres vej mod en bæredygtig forretning og styrke virksomhedernes konkurrenceevne.

Målgruppen er SMV’er og startups, som skal deltage i fire workshops – den første er 14. maj i Aalborg.

– Det kan være udfordrende at komme ind på markedet i den offentlige sundhedssektor. Derfor håber vi at kunne være med til at skabe gode vækst- og konkurrence vilkår for små og mellemstore virksomheder inden for branchen life science og velfærdsteknologi. I dette forløb kommer virksomhederne tæt på både eksperter og de andre deltagere, og vi vil opbygge et rum med masser af sparring og videndeling, fortæller Marlene Højstrup Jensen, Community Manager i Danish Life Science Cluster.

Læs mere om forløbet Pitch & Panel her

Deltag i workshops som tilskuer

Forløbet har plads til otte virksomheder, som deltager hver gang.
Men derudover kan andre virksomheder hoppe på fra gang til gang og lytte med på pitch, sparring og feedback under møderne.

De fire workshops vil bl.a. indeholde

  • Konstruktiv kritik fra et brugerpanel
  • Feed back fra et ekspertpanel på produkt eller prototype
  • Sparring ud fra den strategiske management template Business Model Canvas
  • Samarbejde om Value proposition Canvas som støtter virksomheder i at målrette deres produkt til kundegruppen.

Brugerpanel og ekspertpanel

Brugerpanelet skal hjælpe virksomhederne med behovsafdækning på baggrund af de fremviste velfærdsteknologiske løsninger.

Panelet består bl.a. af sygeplejersker, SOSU-medarbejdere, repræsentanter fra den kommunale hjemmepleje og uddannelsesinstitutionerne.

Ekspertpanelet består af en række iværksættere og virksomhedsledere samt repræsentanter med kompetencer inden for erhvervsudvikling og virksomhedsdrift.

De fire fysiske møder vil foregå i Nordjylland.

Forløbet er medfinansieret af Den Europæiske Union.

For mere information

Community Manager

Marlene Højstrup Jensen

Danish Life Science Cluster
Netværk og partnerskaber
HUB Nordjylland
+45 2856 0103