Programleder med dataforståelse til innovativt team indenfor life science

Nyt job vers 2

Vil du være med til at digitalisere Danmarks sundhedstilbud? Og være med til at udvikle partnerskaber og innovationssamarbejder med fokus på sundhedsdata og datadrevne teknologier? Vi søger en ny medarbejder i Aarhus, der kan være med til at vise, hvordan teknologi skaber bedre sundhed for borgerne og sundhedssystemet i tæt samarbejde med interessenter.

Danish Life Science Cluster søger en erfaren programleder, der kan igangsætte, udvikle og lede aktiviteter samt fremme nye forretningsmodeller inden for life science, sundhedsdata og sundhedsteknologi. Ansøgningsfristen er 12. dec. 2022.

Som vores nye kollega er du med til at udvikle løsninger, der matcher sundhedsvæsenets udfordringer og behov – særligt inden for personlig sundhed, ulighed og bæredygtighed. Din hovedopgave bliver at sætte strategisk retning for vores dataprogram og motivere og skaffe midler til at danne nye partnerskaber inden for sundhedsdata.Vi søger en programleder med stor interesse for teknologi, som følger med i de nyeste trends og har erfaring med ledelse, brugerdreven udvikling implementering af datadrevne løsninger.

Vi søger

Du har erfaring med sundhedsvæsenet og dets kompleksitet. Du er innovativ, tillidsvækkende og initiativrig, og du kan lede et stærkt fagligt team med forskellige fagligheder samt sikre fremdrift i udviklingen af nye løsninger, der matcher sundhedsvæsenets behov.

Som Danmarks nationale klynge for life science og velfærdsteknologi har Danish Life Science Cluster en stærk regional forankring med hubs i hele landet. Klyngens opgave er at omsætte den unikke danske forskning og viden inden for life science og velfærdsteknologi til nye og bedre kommercielle løsninger til gavn for virksomheder, sundhedsvæsenet, kommuner og borgere i hele Danmark.

Dine opgaver

Som programleder for datateamet i Danish Life Science Cluster er dine primære arbejdsopgaver at:

  • Være programleder for et fagligt projektlederteam inden for data og sundhedsteknologier på tværs af landet
  • Lede og koordinere den eksisterende projektportefølje inden for data og sundhedsteknologier
  • Udvikle og fundraise nye projekter til programporteføljen
  • Konceptualisere og opbygge et nationalt digitalt sundhedspartnerskab, som samler aktører og interessenter i økosystemet
  • Sætte retning for og udvikle dataprogrammet ud fra klyngestrategien
  • Skabe national indflydelse og sætte dagsordenen inden for sundhedsdata og datadrevne teknologier
  • Håndtere en bred kontaktflade og samarbejde med kerneinteressenter inden for området
  • Være hubleder for Danish Life Science Clusters medarbejdere i Hub Midt i Aarhus
  • Indgå i Danish Life Science Clusters ledelsesteam

Din profil

Vi søger en programleder, der har dokumenteret erfaring med strategisk ledelse inden for life science.

Du har gode formidlingsegenskaber og evne at facilitere samarbejde på tværs af forskellige fagligheder. Erfaring med at arbejde netværksorienteret og stærke relationelle kompetencer er ligeledes et krav. Du er i stand til at arbejde med partnerskaber, der rummer mange interesser og som arbejder ud fra forskellige forudsætninger. Derudover har du lyst til at arbejde med relationer i et stærkt fagligt team og mod på at gå i front og motivere projektlederne i teamet.

Du har en akademisk og/eller kommerciel baggrund med stort kendskab til life science-sektoren, sundhedsvæsenet og feltet offentlig-privat innovation. Erfaring med forretningsudvikling er også et plus. Du er opsøgende, tillidsvækkende, relationsskabende, initiativrig og kan samle trådene og sikre fremdrift.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med muligheder for at præge indhold og skabe gode resultater. Du kommer til at lede et team, der værdsætter faglighed, arbejdsglæde og humor. Vi lægger stor vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt. Du skal forvente en vis grad af rejseaktivitet i forbindelse med møder i andre af Danish Life Science Clusters regionale hubs.

Stillingen er en fuldtidsstilling og med løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Primært arbejdssted

Danish Life Science Cluster, Hub Midt
Palle Juul Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Ansøgning

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse via ansøgningsknappen nederst. Ansøgningsfrist er den 12. december 2022.

Samtaler holdes fra 15. december 2022.

Søg jobbet via Jobindex

For mere information

CEO

Diana Arsovic Nielsen

Danish Life Science Cluster
Direktion
HUB Hovedstaden
+45 4143 0076