Projektleder til innovation og partnerskab i forbindelse med bl.a. Erhvervsfyrtårn Hovedstaden for life science

Vil du være med til at udvikle Danmarks nye life science-klynge? Bidrage til iværksætteri, netværk og innovationssamarbejder, der styrker udviklingssamarbejdet mellem offentlige og private parter? Så søger vi en projektleder, der vil være med til at skabe værdi, erhvervsvækst og bedre sundhed.

Danish Life Science Cluster søger en dygtig projektleder, som skal udvikle, lede og fremme aktiviteter, der bidrager til bl.a. Erhvervsfyrtårn Hovedstaden for life science. Dine opgaver bliver projektledelse, koordinering og facilitering. Erhvervsfyrtårn Hovedstaden for life science er et initiativ, som er igangsat af Regeringen. På baggrund af anfalinger fra Vækstteam Hovedstaden, er der etableret en governancestruktur bestående af aktører fra hele økosystemet, som i fællesskab skal realisere visionerne med et internationalt perspektiv. Målet er at skabe vækst i danske små- og mellemstore virksomheder via offentlige-private-partnerskaber, der i fællesskab udvikler nye, bedre løsninger til sundhedsvæsnet.

Læs mere om: Erhvervsfyrtårn Life Science

Du bliver en del af et team, der arbejder på tværs af sundhedsteknologi, innovation og life science. Som Danmarks nationale sundhedsklynge har vi en stærk regional forankring via hubs i hele landet. Vores opgave er at bygge bro mellem virksomheder, videninstitutioner og organisationer inden for life science og velfærdsteknologi, for derigennem at understøtte videndeling og drive innovation og videnbaseret vækst.

Som projektleder får du til opgave at:

  • udvikle og lede initiativer i partnerskabet
  • afholde workshops og andre relevante aktiviteter
  • understøtte sammenhæng mellem forskellige projekter samt bidrage til, at viden indsamles systematisk
  • bidrage til sekretariatsbetjening af styregrupper
  • drive aktiviteter, som styrker forskning, udvikling og innovation i danske life science-virksomheder, særligt SMV’er inden for området
  • bygge bro mellem videninstitutioner, virksomheder og sundhedssektor med henblik på at identificere og løse udfordringer, der kan omsætte forskning til nye kommercielle løsninger
  • holde oplæg om Danish Life Science Cluster og konkrete initiativer på events og konferencer

Din profil

Vi søger en projektleder, som har dokumenteret erfaring med projektledelse.

Du skal have gode formidlingsegenskaber og evne til at facilitere samarbejde. Erfaring med at arbejde netværksorienteret og stærke relationelle kompetencer er ligeledes et krav. Du skal være i stand til at arbejde med partnerskaber, der rummer mange interesser, og som arbejder ud fra forskellige forudsætninger. Du har en akademisk og/eller en kommerciel baggrund, kendskab til sundhedsvæsenet og feltet offentlig-privat innovation. Du skal være opsøgende, tillidsvækkende, initiativrig og skal kunne samle trådene og sikre fremdrift.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med forretningsudvikling og kommercialisering og/eller offentlige-private partnerskaber.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor der er gode muligheder for at præge indholdet og skabe gode resultater. Du kommer til at indgå i et team, der værdsætter faglighed, arbejdsglæde og humor. Vi lægger stor vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt. Du skal forvente en vis grad af rejseaktivitet i forbindelse med møder i andre af Danish Life Science Clusters regionale hubs.

Stillingen er en fuldtidsstilling og med løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Primært arbejdssted:

Danish Life Science Cluster, Hub Hovedstaden

Cobis, Ole Maaløes Vej 3
2200 København N.

Ansøgning

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse. Ansøgningsfrist er den 19. januar 2022.

Læs mere og søg stillingen her