Projektledere med forretningsforståelse til innovativt team inden for life science

Vil du være med til at udvikle Danmarks nye life science-klynge? Og udvikle partnerskaber og innovationssamarbejder med fokus på sundhedsdata og datadrevne teknologier? Vil du bidrage til at vise, hvordan teknologi kan skabe bedre sundhed for borgere og sundhedssystem? Så er det måske dig, vi søger som projektleder til vores hub i Aarhus.

Danish Life Science Cluster skal opbygge et nyt team og søger derfor 3 dygtige projektledere med forskellige kompetencer til vores Hub Midtjylland. Vores nye projektledere skal igangsætte, udvikle og lede aktiviteter, samt fremme nye forretningsmodeller inden for life science.

Målet er at udvikle løsninger, som matcher sundhedsvæsenets udfordringer, særligt inden for personlig sundhed, ulighed og bæredygtighed. Din hovedopgave er projektledelse, koordinering og facilitering af samarbejdet med innovatører, forskere, iværksættere og virksomheder.

Vi søger projektledere med stor interesse for teknologi, som følger med i de nyeste trends og som har erfaring med brugerdrevet udvikling, design og implementering af løsninger, der skaber forretningsmæssige forbedringer. Du er tillidsvækkende og initiativrig, kan lede projekter i en kompleks verden med forskellige fagligheder og sikre fremdrift i udviklingen af nye løsninger, der matcher brugernes behov.

Som Danmarks nationale sundhedsklynge har vi en stærk regional forankring via hubs i hele landet. Vores opgave er at omsætte den unikke danske forskning og viden inden for life science og velfærdsteknologi til nye og bedre kommercielle løsninger til gavn for virksomheder, sundhedsvæsen, kommuner og borgere i hele Danmark.

Dine opgaver

Som projektleder i Danish Life Science Cluster vil dine primære arbejdsopgaver være at:

  • Lede og deltage i nationale og internationale projekter, netværk og samarbejder
  • Lede projekter gennem koordinering, facilitering og opsamling
  • Styrke det midtjyske økosystem, der består af kommuner, region, videninstitutioner og virksomheder i øget samarbejde om iværksætteri, videnoverførsel og erhvervsfremme
  • Opbygge og vedligeholde relationer og skabe et godt samarbejde i og på tværs af projekter
  • Understøtte fundraising til projekter
  • Bidrage med, hvordan teknologi og sundhedsdata kan skabe værdi til sundhedssystemet og borgerne
  • Bidrag med, hvordan den strategiske dagsorden kan omsættes til konkrete projekter i praksis.

Din profil

Vi søger projektledere, som har dokumenteret erfaring med projektledelse.

Du skal have gode formidlingsegenskaber og evne at facilitere samarbejde. Erfaring med at arbejde netværksorienteret og stærke relationelle kompetencer er ligeledes et krav. Du skal være i stand til at arbejde med partnerskaber, der rummer mange interesser, og som arbejder ud fra forskellige forudsætninger.

Du har en akademisk og/eller en kommerciel baggrund, stort kendskab til life science-sektoren og feltet offentlig-privat innovation og gerne erfaring med forretningsudvikling. Du skal være opsøgende, tillidsvækkende, initiativrig og skal kunne samle trådene og sikre fremdrift.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor der er gode muligheder for at præge indholdet og skabe gode resultater. Du kommer til at indgå i et team, der værdsætter faglighed, arbejdsglæde og humor. Vi lægger stor vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt. Du skal forvente en vis grad af rejseaktivitet i forbindelse med møder i andre af Danish Life Science Clusters regionale hubs.

Stillingen er en fuldtidsstilling og med løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Primært arbejdssted

Danish Life Science Cluster, Hub Midt
Palle Juul Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N.

Ansøgning

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Søg en af de tre stillinger via Jobindex

Ansøgningsfrist 18. februar 2022.