Den endelige bestyrelsen er nu sat – det er et stærkt hold.

Bestyrelsen til Danmarks nationale sundhedsklynge Danish Life Science Cluster er nu på plads. I front sidder Kim Kjøller fra UNION Therapeutics.

Kim Kjøller fra UNION Therapeutics bliver ny bestyrelsesformand for Danish Life Science Cluster. Han tiltræder den 1. marts og får ansvaret for at drive klyngen mod nye mål.

– Jeg glæder mig til at påtage mig opgaven, som jeg opfatter som meget vigtig for vores branche og Danmark. Life science- og branchen for velfærdsteknologi er afgørende for Danmark, og med den nye klynge er ambitionen at gøre Danmark til verdens bedste land at udvikle og skabe nye virksomheder, siger Kim Kjøller.

Danish Life Science Cluster blev dannet med en midlertidig bestyrelse i 2020. Den afgående formand, Ida Sofie Jensen, Lægemiddelindustriforeningens koncernchef, som har været interim formand for bestyrelsen, understreger klyngens vigtighed og tilføjer:

– Det er et stærkt hold, der er sat, og som jeg er glad for at give stafetten videre til. De er klar til at drive klyngen fremad, så vi får løftet Danmarks vigtigste erhvervs- og forskningsmæssige styrkeposition til nye højder”, siger Ida Sofie Jensen.

Udover Kim Kjøller tiltræder også:

  • Kenneth Forsstrøm Jensen, Roche
  • Julie Enevold Brooker, Janssen-Cilag
  • Bjørn Grønning, Lundbeck
  • Martin Vesterby, Visikon
  • Christian Graversen, Siemens Healthineers.

Se den samlede bestyrelse