Startup eller startup-drømme? Få tips og viden til at udvikle jeres virksomhed

Startup eller startup-drømme? Få tips og viden til at udvikle jeres virksomhed

Hvordan skaffer jeg funding til min startup? Skal jeg finde en partner, og hvornår skal jeg få hjælp udefra? Brew Your Own er en eventrække for startups – og kommende startups. Find nyttige tips fra tidligere arrangementer – og kom med til næste gratis arrangement.

De fleste startup-virksomheder har spørgsmål om bl.a. opstart, drift og udvikling af deres virksomhed. Få svar på mange af spørgsmålene i Brew Your Own, som er en eventrække for startups og folk med startup-drømme inden for life science.

Brew Your Own holder ca. seks gratis arrangementer om året, og temaerne har eksempelvis været

  • samarbejder med eksterne partnere
  • rådgivning om organisering af virksomheder
  • tips til bedre innovation
  • studerende som partnere i startups.

Et forum for videndeling og nye partnerskaber

Brew Your Own-arrangementerne blev startet i life science-klyngen Biopeople for snart to år siden og drives nu videre i Danish Life Science Cluster.

– Der var brug for et forum, hvor startup-virksomheder – og folk med tanker om at starte en virksomhed – kunne mødes og blive præsenteret for nogle af de mange muligheder, der findes for at søge støtte i startup-fasen, fortæller Jane Nøhr, Program Manager i Danish Life Science Cluster og initiativtager til Brew Your Own-arrangementerne.

Gratis viden og netværk for startups

Arrangementerne har indtil nu haft flere end 700 deltagere.

– Vi har skabt en eventrække, hvor temaerne spænder vidt, men altid med den svære opstartsfase som omdrejningspunkt. Fælles for deltagerne er, at de har en skarp ide til en ny life science- løsning, og nu har de typisk brug for tips eller rådgivning til at komme i gang eller kommer videre, forklarer Jane Nøhr.

De to næste arrangementer i rækken afholdes til efteråret og får overskrifterne:

  • Byg din egen prototype
  • Funding – kombineret med forskellige selskabsformer

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Danish Life Science Cluster og få invitationerne

Copenhagen Science City er partnere på Brew Your Own og har samlet en række take home messages fra de afholdte events til startups og kommende startups:

Læs også: Copenhagen Science Citys Startup ABC