Stillingsopslag – Er du Danish Life Science Clusters nye regnskabsmedarbejder?

Nyt job vers 2

Er du en dygtig bogholder, der mestrer det meste indenfor bogføring og lønadministration? Er du selvkørende og serviceminded – og ikke bange for at være en nøglemedarbejder og selv sætte dit eget præg på opgaveløsningen? Trives du med en alsidig hverdag i en spændende organisation med mange interessenter, der har brug for din hjælp? Så søg stillingen som regnskabsmedarbejder i Danish Life Science Cluster

Vi søger en selvkørende regnskabsmedarbejder, der er parat til at være en af de bærende kræfter i opbygningen af en helt ny regnskabsfunktion. Vi er i gang med at in-source økonomifunktionen – og har brug for en dygtig og erfaren regnskabsmedarbejder på den rejse.

Du vil få ansvaret for alle de sædvanlige regnskabsmæssige opgaver – og alt afhængig af din nysgerrighed og lyst til at lære nyt, vil du få mulighed for at præge og deltage i hele værdikæden i økonomi. Som virksomhedens bogholder får du en nøglerolle, med bred kontaktflade til Danish Life Science Clusters øvrige ansatte og samarbejdspartnere. Vi forventer, at du er vant til at tage ansvar, arbejde selvstændigt og møde små som store udfordringer med et smil. Du bliver del af en lille økonomifunktion og vil referere til vores CFO.

Se jobopslaget på Jobindex

Dine opgaver

Som virksomhedens bogholder vil dine arbejdsopgaver og ansvarsområder omfatte:

 • Kreditor/debitorbogholderi
 • Lønadministration
 • Bankafstemning
 • Momsindberetning
 • Opgørelse og afregning af projekter
 • Assistere ved regnskab, budgetopfølgning og controlling

Din profil

Du har solid erhvervsmæssig erfaring med bogføring, lønadministration og momsafregning.

Du er en ansvarsbevidst, struktureret bogfører med et smil, og du sætter en ære i at levere høj kvalitet.

Du har et godt øje for, hvordan vi kan gøre tingene bedre og vil gerne være med til at præge hverdagen i virksomheden.

Du er fortrolig med de mest almindelige IT-systemer – og hvis du endnu ikke har erfaring med at arbejde i Navision/Business Central og Visma Løn, er det helt afgørende, at du har mod på at lære det.

Har du erfaring med administration af EU-strukturfondsprojekter og statsstøtteregler, vil det tælle positivt.

Vi tilbyder dig

 • Et spændende og udfordrende job i et ambitiøst og udviklingsorienteret miljø
 • Gode muligheder for at præge indhold og skabe gode resultater
 • En uformel og åben organisation, hvor samarbejde og de gode relationer internt såvel som eksternt er nøglen til succes
 • Faglige og personlige udviklingsmuligheder gennem alsidige arbejdsopgaver, der vil udfordre din viden og kompetencer

Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt. Du skal forvente en vis grad af rejseaktivitet i forbindelse med møder i andre af Danish Life Science Clusters regionale hubs.

Stillingen er i udgangspunkt på fuld tid, men for den rette kandidat vil der også være mulighed for deltid.  Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Praktiske informationer

 • Stillingen er i udgangspunkt på fuld tid (37 timer) men for den rette kandidat vil der også være mulighed for deltid.
 • Arbejdsstedet er Danish Life Science Cluster, Forskerparken 10, 5230 Odense M.
 • Løn efter kvalifikationer.
 • Tiltrædelse hurtigst muligt.

Er du interesseret?

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse via ansøgningsknappen nederst. Vi holder samtaler løbende, med henblik på tiltrædelse hurtigst muligt.

Søg stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte CFO Søren Dalsgaard Hansen, sdh@danishlifesciencecluster.dk, eller +45 2911 2455.

Om Danish Life Science Cluster

Danmarks nationale klynge for life science og velfærdsteknologi, Danish Life Science Cluster, er samlingspunkt for sundhedsinnovation – både for virksomheder, videnmiljøer, hospitaler, kommuner og organisationer inden for life science og velfærdsteknologi.

Gennem ambitiøst samarbejde på tværs bringer vi viden og forskning i brug i virksomhederne, så der skabes nye innovative løsninger og produkter til gavn for sundhedsvæsen og borgere.

For mere information

CFO og Enhedschef

Søren Dalsgaard Hansen

Danish Life Science Cluster
Administration
HUB Hovedstaden
+45 2911 2455