VR – til læring, behandling og bevægelse

VR – til læring, behandling og bevægelse

Hvad kan VR, og hvornår giver det mening at bruge det? Ved Danish Life Science Clusters første VR-dag fik deltagerne viden og input om brugen af VR fra både klinikken, forskning og fra 15 forskellige virksomheder med VR-løsninger. Kom med til vore næste gratis VR-dag i Aarhus.

Virtual reality til undervisning og læring, meditativ behandling, motion og bevægelse og gamification.

Den første VR-dag i Danish Life Science Cluster gav deltagerne indsigt i nye løsninger og det kæmpe potentiale, der er for at bruge VR i sundhedssektoren.

Se glimt fra VR-dagen her

Se videoen direkte på youtube.

Det sagde deltagerne …

– Det er super interessant. Jeg kan se muligheder for at bruge alle de løsninger, vi er blevet præsenteret for i mit daglige arbejde – Charlotte B. Gade, Lejre Kommune.

– Det er interessant at se løsninger, der kan hjælpe os med at opbygge og styrke vores kompetencer. Jeg er studerende, og jeg har set nogle gode eksempler på, hvordan vi kan gøre undervisningen mere virkelighedsnær – Cecilia B. Johansson, Professionshøjskolen Absalon.

– Det var godt at få en lille pitch fra alle udstillerne. Jeg har fået inspiration til, hvordan vi kan bruge VR til både fysisk og kognitiv træning –Lisa Lundsgaard, Region Midtjylland.

– Det er nemmere at lokke borgere til eksempelvis bevægelse, fordi de kan være aktive i deres eget hjem. På den måde møder vi borgerne, der hvor de er, og det er klart en fordel – Belinda Riggelsen, Aabenraa Kommune.

Hør kommentarer og vurderinger af VR-dagen fra deltagerne her

Se videoen direkte på youtube.

Kom med til: Næste VR- dag i Danish Life Science Cluster i Aarhus 19. januar.