Erfaren projektleder søges til nyt job i vores hub i Region Sjælland

Jobopslag i Danish Life science Cluster

Danish Life Science Cluster søger en erfaren projektleder, der skal være med til at opbygge vores nye hub i Region Sjælland. Du skal understøtte både eksisterende initiativer og medvirke til at starte nye innovationsaktiviteter op med base fra Athena-Huset på Nykøbing F. Sygehus.

Stillingen er besat

Vil du være med til at udvikle netværk og innovationssamarbejder mellem offentlige og private parter i Danish Life Science Clusters nye hub i Region Sjælland?
Vil du være med til at skabe bedre sundhed og erhvervsvækst til gavn for borgere, virksomheder og det danske sundhedsvæsen?Danish Life Science Cluster søger en erfaren projektleder, der skal være med til at opbygge vores nye hub i Region Sjælland med primært arbejdssted i Athena-Huset på Nykøbing F. Sygehus.
Danish Life Science Cluster er en national klynge med en stærk regional forankring via hubs i hele landet. Vores opgave er at bygge bro mellem virksomheder, videninstitutioner og organisationer inden for life science og velfærdsteknologi. Herved understøtter vi videndeling og driver innovation og videnbaseret vækst til gavn for borgere, virksomheder og det danske sundhedsvæsen.
Du bliver en del af et team af projektledere, som arbejder med innovation på tværs af life science og biotek i hele Danmark. Dit primære arbejdssted er Athena-Huset på Nykøbing F. Sygehus, hvor du bliver en del af det nuværende innovations- og forskningsmiljø. Herfra skal du være med til at understøtte et ubureaukratisk samarbejde mellem sygehusets medarbejdere, startup-virksomheder, forskere og borgere. Vi har særligt fokus på home-diagnostics og lighed i sundhed.

Søg jobbet online

Som projektleder i Danish Life Science Cluster vil dine primære arbejdsopgaver være at:

 • Udvikle, arrangere og afholde idégenereringsforløb, innovationsforløb og videndelingsaktiviteter, f.eks. workshops og symposier.
 • Bygge bro mellem sundhedspersonale og virksomheder samt inddrage relevante forskningsinstitutioner med henblik på at identificere og løse udfordringer, der kan omsætte forskning til nye kommercielle sundhedsløsninger.
 • Lede samarbejdsprojekter indenfor udvalgte tematiske områder.
 • Være medlemsansvarlig overfor udvalgte medlemsvirksomheder og forskningsgrupper.
 • Lede og deltage i nationale og internationale projekter, netværk og samarbejder.
 • Bidrage til formidling af resultater i medier, på sociale medier, konferencer og events.

Med din baggrund har du:

 • En relevant akademisk baggrund, gerne suppleret med projektledelse eller innovative ledelsesdiscipliner.
 • ’Hands on’ erfaring fra innovationsforløb og offentlig-private udviklingsprojekter.
 • Kommerciel forståelse.
 • Gode formidlings- og kommunikationskompetencer med dansk og engelsk på forhandlingsniveau.
 • God erfaring i at etablere tværfaglige partnerskaber.
 • Gerne erfaring med fundraising (f.eks fra fonde, EU, offentlige programmer og virksomheder).

På den personlige side kommer du længst, hvis du er:

 • Selvkørende, mobiliserende og proaktiv.
 • Nysgerrig på både nye faglige emner og på de mange mennesker du møder i jobbet.
 • En stærk netværker.
 • Gode samarbejdsevner og et godt humør.
  Tiltrædelse snarest muligt.

Primært arbejdssted:

Athena-Huset
Strandboulevarden 64
4800 Nykøbing F.

Vi lægger stor vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt. Du skal forvente en vis grad af rejseaktivitet i forbindelse med møder i andre af Danish Life Science Clusters regionale hubs, besøg på virksomheder og universiteter i Danmark og Norden, samt at enkelte møder og netværksaktiviteter afholdes udenfor normal arbejdstid. For at sikre et godt samarbejde med resten af klyngens medarbejdere, skal du også være indstillet på at sidde 1-2 dage om ugen på vores kontor i region hovedstaden.

Ansøgning

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse via “Søg jobbet online” nedenfor senest 6. august 2021. Vi indkalder til samtaler snarest derefter.

Yderligere oplysninger vedrørende stillingen og de samlede opgaver kan fås ved henvendelse til Cluster Manager Jane Nøhr, tlf. 5179 1790 eller funktionschef Maj-Britt Jensen fra Athena-Huset, tlf. 2960 6752.

Læs mere om Athena-Huset