Forskere og industrien skal styrke samarbejdet på protein-området – Kom og vær med i nyt netværk i Danish Life Science Cluster

Hvilken viden og hvilke kompetencer mangler virksomhederne for at løfte deres løsning? Og hvordan kan forskerne støtte virksomhederne i at styrke Danmarks position på markedet for løsninger med proteiner? Danish Life Science Cluster og en række partnere er klar med et nyt netværk.

Der er brug for et forum, hvor erhvervsliv og akademia kan mødes for at dele viden og skabe samarbejde for at styrke Danmarks position inden for life science. Derfor går Danish Life Science Cluster nu sammen med en rækker partnere og præsenterer et fagligt netværk, der har fokus på arbejdet med proteiner og molekyler.

Deltag gratis i første netværksmøde her

Netværkets formål er at understøtte udvikling på tværs af videninstitutioner og virksomheder med henblik på at dele viden, danne og udbygge partnerskaber inden for arbejdet med proteiner.

Èn af initiativtagerne til netværket er Allan Stensballe, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi på Aalborg Universitet:

– Vi ser frem til at danne et forum, hvor vi som videninstitution får bedre kendskab til de forskningsmæssige behov, virksomhederne står med. Vi har brug for at bygge bro til fremtidens arbejdsmarked for de dygtige medarbejdere, vi uddanner – og i dette netværk inviterer vi derfor både repræsentanter fra forskning og uddannelse, fra virksomhederne og fra hospitalerne, forklarer Allan Stensballe.

Virksomheder kan finde den rette arbejdskraft

I netværket er en række virksomheder repræsenteret, og Christian Ravnsborg fra Evosep, ser frem til at få nye kontakter på vidensinstitutionerne i netværket.

– Arbejdet med proteiner og molekyler er bredt, og derfor er der brug for et bredt netværk, hvor både industrien, forskningen og aftagerne er repræsenteret. Vores ambition er at skabe innovation, der kan være med til at løse samfundet sundhedsudfordringer, og til det har vi brug for viden og samarbejde med universiteterne. Netværket kan være med til at skabe nye ideer til innovative projekter, forudser Christian Ravnsborg.

Han forventer desuden, at netværket bliver en god mulighed for at vise sig frem for kommende medarbejdere.

Læs mere: Netværk om proteiner

Arrangører af netværksmødet:

  • Aalborg Universitet
  • Amplexa
  • BioXpedia
  • Danish Life Science Cluster
  • DTU – Danmarks Tekniske Universitet
  • Evosep
  • Nordic Bioscience
  • OUH

For mere information

Community Manager

Marlene Højstrup Jensen

Danish Life Science Cluster
Netværk og partnerskaber
HUB Nordjylland
+45 2856 0103