Ny pulje er åben – virksomheder søges til at skabe mere lighed i sundhed

Et nationalt call fra Erhvervsfyrtårn Life Science er klar til ansøgninger. Puljen indeholder godt 30 mio. kroner, der kan søges af virksomheder, som kan være med til at skabe nye løsninger inden for bl.a. mental sundhed og lighed i sundhed.

Erhvervsfyrtårn Life Science er et nationalt initiativ, der bl.a. skal skabe innovation, der forbedrer sundheden og styrker væksten. Derfor kan der nu søges midler, der skal støtte offentlige-private partnerskaber inden for sundhed- og velfærdsløsninger.

De nye partnerskaberne skal drive projekter på tværs af det offentlige og private. Projekterne kan for eksempel involvere kommuner, regioner, hospitaler, almen praksis, iværksættere, fonde, pensionsselskaber, life science- og velfærdsteknologiske virksomheder, universiteter og øvrige videninstitutioner.

Læs mere om call’et her: Åben national pulje

Hovedkonsortiet i Erhvervsfyrtårn Life Science ser frem til de kommende samarbejder. Mød tre medlemmer her.

Vi har brug for innovationskraften i virksomhederne – og de har brug for væksten

Sophie Hæstorp Andersen, overborgmester i København:

– Kommuner og regioner kan ikke udtænker værdiskabende løsninger til gavn for den mentale sundhed alene. Vi har brug for erhvervslivet – og det kan skabe vækst og nye arbejdspladser.

Følg aktiviteterne i Erhvervsfyrtårn Life Science her

Behov for viden og knowhow fra virksomhederne

Henrik Rasmussen, fmd., Erhvervshus Hovedstaden og borgmester i Vallensbæk:

-Vi ser frem til at opleve løsninger fra virksomhederne som dels kan styrke sundhedssektoren og måske også kan gøre sig gældende på den internationale marked

Samarbejde på tværs af store og små virksomheder er en uendelig meningsfuld opgave

Karin Jexner Hamberg, Senior Vice President, Lundbeck:

-Som global virksomhed ser vi frem til at invitere små og mellemstore virksomheder til samarbejde om mental sundhed i Erhvervsfyrtårn Life Science.

For mere information

Projektleder

Kirsten M. Danielsen

Danish Life Science Cluster
HUB Hovedstaden
+45 2939 4481