Resultater fra 2023 – og aktiviteter du kan deltage i i 2024

Danish Life Science Cluster samler virksomheder, videninstitutioner, sundhedsvæsen og kommuner i en række tilbud som events, projekter, netværk. Her er et udpluk af gennemførte aktiviteter i 2023 – tak til alle jer, der var med og på gensyn i 2024.

158 events med +4200 deltagere

I år har vi afholdt 158 events, som konferencer, netværksmøder, webinarer, workshops, seminarer m.m. – både med regionalt, nationalt og internationalt fokus. 4266 deltagere har deltaget i fx bootcamp i Leeds, webinar om fast-track adgang til det kinesiske marked, forløb om den regulatoriske rejse, netværk for medicinhåndtering. Hospital Automation Summit blev afholdt for anden gang og Når Innovation Lykkes – på tværs og WHINN – Week of Health and Innovation har været afholdt for hhv. tredje og niende gang.

>> Se kommende events i 2024 her og tilmeld dig

11 aktive netværk

I Danish Life Science Cluster har vi forskellige typer af netværkstilbud med hvert sit formål og med det primære at mødes, videndele og samarbejde samt sikre vækst og innovation. Lige nu har vi 11 aktive netværk, som samler både offentlige og private aktører. Vores netværk er målrettet medlemmer af Danish Life Science Cluster.

>> Se vores aktuelle netværk og bliv medlem

46 projekter (og 147 underprojekter)

46 projekter har bl.a. som formål at skabe vækst for virksomheder, løse udfordringer inden for life science og sundhedsområdet, skabe samarbejde og styrke innovation og vækstpotentiale mellem forskning og virksomheder, fremme implementering af teknologier i sundhedssektoren

>> Se eksempler på aktive projekter, du kan blive en del af

Læs om: Komplekse udfordringer i sundhedssektoren kræver stærke partnerskaber

265 medlemmer

Danish Life Science Cluster er en forening med 265 medlemmer, som består af virksomheder (startups, SMV og store globale virksomheder), brancheorganisationer, videninstitutioner, kommuner og regioner. Vores medlemmer og partnere er foreningens bærende ressource: De engagerer og involverer sig i klyngens aktiviteter – ligesom de igangsætter nye initiativer.

>> Se alle vores medlemmer her

Bliv medlem af foreningen Danish Life Science Cluster og få endnu flere fordele

Vidste du, at som medlem af Danmarks nationale klynge for life science og velfærdsteknologi får du særlige medlemsfordele ift. arrangementer, netværksgrupper, videndeling, sparring, match, internationalisering og innovationsprojekter m.m.?

Bliv medlem i dag og få flere fordele

 

 

For mere information

Community manager

Jens Just

Danish Life Science Cluster
HUB Hovedstaden
+45 5151 0466
Community Manager

Lotte Aagard Kappel

Danish Life Science Cluster
HUB Midtjylland
+45 2346 3260