WHINN – Week of Health and Innovation 2024 styrkes med sparring fra nyt advisory board

Når omkring 600 deltagere fra Danmark og udland til oktober tjekker ind på den 10. WHINN – Week of Health and Innovation har nye kræfter haft en finger med i planlægningen. Mød det nye WHINN-advisory board her.

Vidensfestivalen WHINN har i ni år samlet viden fra hele sundhedssektoren på ét sted. Den 10. udgave af festivalen i 2024 bliver et endnu stærkere mødested for virksomheder, vidensinstitutioner, sygehuse, kommuner og andre med interesse for at skabe en bæredygtig sundhedssektor. Det skal et nyt advisory board være med til at sikre. Gruppen har netop været samlet og er klar med de første ideer til at udvikle WHINN – Week of Health and Innovation.

– Med advisory boardet ønsker vi at samle vigtige aktører i det syddanske økosystem og i fællesskab støtte op om WHINN – Week of Health and Innovation. Advisory boardet skal sikre en højere grad af involvering og ejerskab fra de repræsenterede organisationer. Og så er det vores forhåbning, at WHINN kan forblive et vigtigt mødested for virksomheder, vidensinstitutioner, sygehuse og kommuner m.fl. nationalt og inspirere internationalt, siger Jane Nøhr, enhedschef i Danish Life Science Cluster.

Læs om: WHINN – Week of Health and InnovationMedlemmer i WHINN’s advisory board

Medlemmerne af advisory boardet skal inspirere og rådgive om den overordnede strategi for WHINN, herunder også bidrage til at skabe hovedelementerne i programmet, finde de relevante aktører og de gode oplægsholdere, samt sikre involvering af de vigtigste aktører i det syddanske økosystem.

Advisory boardet består bl.a. af medlemmer fra foreningen Danish Life Science Cluster og repræsenterer både virksomheder, offentlige og videninstitutioner:

 1. Birgitte Østergaard Sørensen, Teknologisk Institut
 2. Birthe Friis Mortensen, Syddanske Forskerparker
 3. Charlotte Bøll Larsen, Odense Kommune
 4. Claus Duedal Pedersen, Sundhed.dk
 5. Inge Bendixen, Syddansk Sundhedsinnovation
 6. Jakob Skaarup Nielsen, Healthcare DENMARK
 7. Jeppe Kristensen, Regional udvikling, Region Syddanmark
 8. Kim Bøg-Jensen, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
 9. Lars Hulbæk, MedCom
 10. Mickael Bech, Syddansk Universitet
 11. Peter Julius, Public Intelligence
 12. Rikke Lyngholm Hansen-Christensen, Odense Universitetshospital OUH
 13. Ulf Bech Christensen, Pentabase
 14. Steffen Yndal, HATO Medical Technologies

Vær med på den 10. WHINN i Odense

Du kan allerede nu registrere dig og få besked, når billetsalget åbner for den 10. WHINN – Week of Health and Innovation, som foregår den 30.-31. oktober 2024 i Forskerparken, Odense.

Bliv opdateret om program, talere, udstillingen m.m. – følg WHINN 2024 på LinkedIn.

Om WHINN

 • WHINN er en international 2-dages konference inden for life science og velfærdsteknologi. WHINN er arrangeret som en vidensfestival, hvor du kan deltage på forskellige events, udstillinger, matchmaking og en række netværksaktiviteter, som fx WHINN After Dark.
 • Siden 2015 er WHINN det årlige samlingssted for alle, der har interesse inden for sundhedsinnovation. WHINN tiltrækker mere end 600 besøgende fra ind- og udland.
 • WHINN arrangeres af Danish Life Science Cluster og Region Syddanmark i samarbejde med en række partnere.

Besøg WHINN – Week of Health and Innovation

WHINN – Week of Health and Innovation 2024 er medfinansieret af Den Europæiske Union.

 

For mere information

Projektleder Event

Simone Walther Timmermann

Danish Life Science Cluster
HUB Nordjylland
+45 29 79 06 60