Byg og test din tidlige prototype – og få sparring fra eksperter og iværksættere

Brew your own
Eventrække for startups og studerende med starup-drømme

Besøg et realistisk simulationsmiljø, hvor din startup kan udvikle og teste jeres nye løsning. Og lær mere om prototyper, materialer og alt det andet, der følger med at være en startup inden for life science. Eventrækken Brew Your Own er klar med ny viden og praktiske råd til startup’er og kommende startup’er.

Emil Gosch havde en smaddergod idé, som han var sikker på, kunne skabe grundlaget for en succesfuld virksomhed og skabe værdi for borgere og patienter.

Men hvordan går man fra idé til virksomhed – og hvordan driver man en startup-virksomhed?

Det var nogle af de spørgsmål, Emil Gosch sad med. Han har bl.a. hentet hjælp i eventrækken Brew Your Own, som skal give startup-virksomheder viden, råd og tips til at starte og drive en life science-virksomhed.

Kom med til næste gratis Brew Your Own-event med fokus er på udvikling af prototyper

Har udviklet en ‘husker’ til rollatorbrugere

Emil Gosch har udviklet løsningen ’Walker Reminder’. Det er et add on-device, der skal minde borgere om at bruge deres rollator i stedet for at gå uden og risikere fald. Emil Gosch læser til ergoterapeut og arbejder ved siden af studiet på plejehjem og bosteder.

Har lært fra andre rutinerede og nye iværksættere

Han har deltaget i flere Brew Your Own-events. Han fortæller, at arrangementerne har givet ham forskellige vinkler og perspektiver på, hvordan man driver en startup.

– Særligt netværket ved arrangementerne har været værdifuldt. Jeg har selvfølgelig udvekslet erfaringer med andre startup’ere som mig selv. Men jeg har også mødt dem, der allerede er lykkes og er kommet langt med deres virksomhed. Og ikke mindst har jeg fået gode råd og ideer fra eksperter, der ved, hvad der skal til for at lykkes som virksomhed, fortæller Emil Gosch.

Emil har bl.a. deltaget i et event, hvor fokus var på vigtigheden af diversitet på et team. Det har lært ham, at når han forhåbentlig en gang kan udvide sin virksomhed, så skal han være opmærksom på, hvilke mennesker, erfaringer og kompetencer, han sætter sammen.

Besøg et realistisk simulationsmiljø

Næste Brew Your Own afholdes i Praksis- og Innovationshuset på Københavns Professionshøjskole.

Praksis- og Innovationshuset er et realistisk simulationsmiljø, hvor virksomheder kan udvikle, teste og validere ny velfærds- og sundhedsteknologi. Her kan studerende, forskere og erhvervsliv teste tidlige prototyper, der skal tilpasses scenarier mellem borgerens vej fra indlæggelse til genoptræning.

– Vi ser frem til at få besøg af en masse startup’ere. Hos os kan de opleve et sikkert testmiljø til deres tidligere udgaver af deres prototyper. Praksis- og Innovationshuset tilbyder et udviklingsmiljø med bred tværfaglig sparring. Det er en god base på vejen mellem virksomhedernes eget udviklingsmiljø og de scenarier i sundhedsvæsen, hvor virksomhederne gerne vil lande, forklarer Jakob Hedegaard, konsulent i Praksis- og Innovationshuset.

Læs om: Brew Your Own – Build, test, repeat

Nye iværksættere inden for life science er velkomne

Brew Your Own holder ca. seks gratis arrangementer om året, og temaerne har eksempelvis været

  • samarbejder med eksterne partnere
  • rådgivning om organisering af virksomheder
  • tips til bedre innovation
  • studerende som partnere i startups.

Brew Your Own arrangeres i samarbejde med Copenhagen Science City.

Læs om de tidligere events i Brew Your Own – og få tips og læring til at drive en startup.