Afmystificering af notified bodies

Arbejder du med regulatoriske forhold? Er du ivrig efter at lære mere om notified bodies, og hvordan de arbejder? Deltag i webinaret og få indsigt fra notified body, og hvordan de arbejder med producenter af medicinsk udstyr.

Hvad er den typiske proces? Hvad er de typiske fejl, og hvordan undgår du dem som producent af medicinsk udstyr?

Notified bodies er afgørende, da de er ansvarlige for at vurdere og certificere produkternes overensstemmelse med forordningen om medicinsk udstyr.

Webinaret starter med en oversigt over det at navigere og identificere egnede notified bodies baseret på enhedskoder.

Efter den generelle introduktion, kommer webinaret ind på, hvordan man griber BSI an – helt fra indledende kontakt til kontraktstadiet og gennem hele certificeringsprocessen.

Herefter vil webinaret præsentere et detaljeret overblik over den organisatoriske struktur af BSI RS Medical Devices og rækken af ​​enhedsteknologier, der kan vurderes.

BSI slutter af med at dække CE-mærkningsprocessen, fremhæver de mest almindelige fejl og deler vigtige erfaringer.

Deltag i webinaret, der afmystificerer notified bodies. Efter præsentationen vil der være et tidsrum, hvor du kan stille spørgsmål.

Webinaret afholdes på engelsk.

Program

10:00-10:05 – Velkomst og introduktion til webinaret
v/ Marlene Højstrup Jensen, Community Manager, Danish Life Science Cluster

10.05-11.10 – Præsentation: Afmystificering af notified bodies – Perspektiver fra BSI
v/ Thomas Doerge, Global Head of AIMD in Regulatory Services, British Standards Institution, and Concetta Gallo, AIMD Technical Team Manager, British Standards Institution

11.10-11.30 – BSI besvarer dine spørgsmål  

11.30 – Tak fordi du deltog i webinaret


Når du deltager i dette arrangementet, vil din tid blive brugt som medfinansiering til projektet Innovationskraft: Life Science og velfærdsteknologi (RFPRO-22-0042) til en timepris på 373 kr. Derfor beder vi dig om at registrere dine timer umiddelbart efter arrangmentet.

Hvis du er fra en virksomhed, beder vi dig om at underskrive en de minimis-erklæring, en SMV-erklæring og en partnererklæring, inden du deltager i arrangementet.

Netværket medfinansieres af Den Europæiske Union

Tilmeld dig her