Beyond Beta Life Science Inkubator – for morgendagens forretningseventyr

Har din startup potentiale til at forebygge, opdage eller behandle sygdomme? Er din innovative idé svaret på en af sundhedsvæsenets mange udfordringer? Deltag i Beyond Beta Life Science Inkubator – et gratis kompetenceforløb, der fokuserer på udvikling af din tidlige idé.

Er du sundhedsprofessionel, ingeniør, forsker, eller har du indsigt i et specifikt sundhedsområde? Og har du løsningen på et problem, der kommer sundhedsindustrien eller sundhedsområdet til gavn? Så er du en oplagt kandidat til Beyond Beta Life Science Inkubator workshop-programmet.

Vi leder efter innovative ideer og løsninger inden for hele sundhedsområdet lige fra biotek, lægemidler, diagnostisk udstyr til høreapparater, healthtech, medicoteknisk udstyr og grønne bæredygtige løsninger;

Har du ideen og løsningen, så er du selvskrevet kandidat til forårets Beyond Beta Life Science Inkubator:

 • Et kompetenceforløb, hvor din forretningsidé bliver valideret så tidligt som muligt i innovationsprocessen
 • Få skræddersyet mentormatching og adgang til et stærkt netværk
 • Sparring med ligesindede iværksættere og adgang til fageksperter
 • Læringsrum med fokus på salgspitch og træning af kernefortælling, indsigt i den regulatoriske rejse og nem adgang til både det offentlige – og life science-økosystemet
 • Målrettet læring, hvor du bliver udstyret med branchespecifik viden og processer, der passer til dit særlige forretningsområde

Workshops skræddersyet life science-startups

Bliv skarp på, hvad dit næste skridt skal være

Med forårets forløb får du muligheden for at skære din idé eller dit produkt endnu mere til. Du bliver guidet til, hvordan du kommer videre og hvilke tilbud, der er i økosystemet inden for life science-startups.

Beyond Beta Inkubator giver adgang til rådgivning fra stærke eksperter fra industrien og muligheden for at opbygge et relevant netværk.

Vi kommer til at arbejde med en række værktøjer, med fokus på den autentiske fortælling. Du får indsigt i den rejse, du har begivet dig ud på.

Helt konkret kommer vi bl.a. ind på, hvordan du skal vinkle og målrette din kommunikation. Du bliver introduceret til en række strategiske valg, du skal træffe, fx det regulatoriske aspekt – et af de vigtigste og mest centrale områder inden for lifescienceindustrien.

Et aspekt som spænder fra medicinsk udstyr udstyr til in vitro diagnostik, medicinsk software til lægemidler. Et område som ved første øjekast kan synes svært tilgængeligt. Et felt, hvor indsigt og viden om de krav og regler kan spare dig tid og ressourcer og en klar konkurrencefordel i en travl hverdag.

Inkubatorforløbet er en kombination af læring og hands-on:

 • Du kommer til at arbejde fokuseret med udgangspunkt i dit eget projekt.
 • Du møder ligesindede start-ups samt centrale industrieksperter
 • Du får mulighed for at netværke på tværs af life science-økosystemet.
 • Du får mulighed for at pitche foran et ekspertpanel bestående af beslutningstagere fra det offentlige og succesfulde life science forretningsfolk.

Workshop 1: Opbygning af storytelling & brandingbudskaber
15. februar, The Kitchen i Århus

I denne workshop bliver du introduceret for:

 • Opbygning af den autentiske kernefortælling
 • Hvordan kommunikerer du, hvor langt er du i dit projekt
 • Den vigtige forskel mellem pitch og kernefortælling-dialogen, og hvorfor det så centralt at have indsigt i som start-up
 • Relationsopbygning
 • Hvad skal man kunne præsentere til eventuelle stakeholders

Du vil også få guidelines og elementer til at optimere branding/markedsføring.

Workshop 2: Booster Board – dit ekspertpanel
9. eller 10. marts, online

Booster Board er en virtuel platform, hvor du sammen med andre start-ups har unik mulighed for at gå i dialog med relevante eksperter. Konceptet er udviklet med det formål at trykprøve din idé og få konkrete råd til din videre rejse.

Panelet er udvalgt på baggrund af de deltagende virksomheder og repræsenterer forskellige relevante sektorer og giver dig konkret feedback på dit produkt og dine planer.

Booster Boardet vil give dig mulighed for at stille spørgsmål og få rådgivning. Du kan tage alt det, du har lært på workshop 1 med dig og få gode råd med på vejen, du kan arbejde videre med på workshop 3.

I vil i gruppen lytte med på hinandens dialoger med eksperterne og vil dermed få indsigt i og læring fra de andre, med mulighed for efterfølgende sparring. Det er naturligvis et fortroligt rum.

Workshop 3: Pitch-træning
14. april, Life Science Huset i København

I denne workshop skal du arbejde på din egen case og en 3 min. præsentation med tilhørende slides.

Du vil blive introduceret for:

 • Opbygning af den gode pitch
 • Hvordan du kommunikerer din løsning og dermed får flere brand-ambassadører
 • Hvordan du står stærkt i dig selv, når du præsenterer og har fokus på at bringe et budskab, så alle forstår værdien af den løsning du tilbyder

Anne-Marie Hall fra Amazing Hall ApS vil facilitere workshop 1 og 3. Her vil hun dele ud af sin lange marketingserfaring inden for Life Science industrien. Amazing Hall ApS er en Healthcare Accelerator med fokus på konceptudvikling, kernefortælling og branding inden for sundhedsindustrien.

Workshop 4: Fælles stand og pitch på Når Innovation Lykkes på Tværs 2023
20. april, Aalborg

Når Innovation Lykkes På Tværs samler virksomheder, offentlige parter og videninstitutioner på tværs af regionale grænser og sektorer. Der vil være oplæg, debatter, udstilling, idecafé, matchmaking og netværksaktiviteter.

Som noget helt unikt vil inkubatorforløbet slutte af med en fælles stand på Når Innovation Lykkes På Tværs, hvor du får mulighed for at komme i dialog med klinikere, indkøbere eller ligesindede virksomheder.

Derudover vil du præsentere din idé for eksperter og publikum. Et attraktivt tilbud, der får dig ud over rampen og hvor du kan bruge det, du har lært på workshop 1, 2 og 3.

Ansøg om deltagelse i Beyond Beta Life Science Inkubator