Boston: Virtual Digital Health Innovation Camp

Kigger I mod USA og er I klar til at ekspandere til det amerikanske marked? Deltag og få afklaring på virtuelt innovationsforløb udarbejdet i samarbejde med Innovation Center Denmark i Boston.

Virtual Digital Health Innovation Camp indgår som tredje og sidste del af et innovations- og læringsforløb om det amerikanske sundhedssystem.

Tretrinsraketten består af:

  1. 6 x online tilbud
  2. Individuel samtale med ekspert
  3. Den afsluttende Virtual Digital Health Innovation Camp

Vi anbefaler, at du deltager i alle aktiviteterne for at få det største udbytte. Du kan stadig tilgå de online tilbud (webinar, workshop og paneldebat) samt booke en samtale med ekspert Alex Blanchot, ansvarlig for innovation hos Innovation Center Denmark.

Program

Alle sessioner foregår virtuelt fra 15.-30. september 2021 fra kl 14.00-16.00 CET (Central European Time). Programmet opdateres løbende.

15. september

Welcome to BostonInnovation Center Denmark in Boston
Government-driven opportunities in Boston ecosystemMassachusetts Ehealth Institute

16. september

US and Nordic representativesNovartis Biome

21. september

Approaching innovation within the Brown University spaceBrown University

22. september

Innovation in digital health for internal and external ventures at Mayo ClinicMayo Clinic

29. september

Medrhytms – digital health entrepreneur

Økosystemet i Boston

Som deltager vil du udvide dit netværk i Boston. En af USA’s førende byer inden for den digitale sundhedsindustri. Staten Massachusetts, hvor Boston ligger, har mere end 80 hospitaler og 15.000 læger. Alene i 2018 blev der rejst 4,8 mia. USD af Life Science virksomheder. Boston er altså et af de helt rigtige steder at starte, hvis du ønsker at komme ind på det amerikanske marked.

– Det er min forventning, at en virksomhed, der har gennemført tretrinsraketten og modtaget sparring fra en amerikansk specialist, har en klar viden om, hvilken dør de skal benytte, når de skal ind på det amerikanske sundhedsmarked. Og dertil får de også konkrete kontakter i hånden, som sikrer, at det næste skridt bliver i den rigtige retning, siger Karen Lindegaard, seniorkonsulent i Danish Life Science Cluster.

Tilmeld dig innovationscampen og få:

  • Indblik og konkret viden om økosystemet i Boston og udviklingsmuligheder her
  • Kontakt til lokale aktører og mulighed for at indlede dialog om fremtidige samarbejder
  • Feedback på produkt og markedstrategi ved individuelle samtaler med eksperter

Trin 1, 2 og 3

Trin 1: Online tilbud x 6

Trin 2: Individuel sparring session

Benyt den enestående mulighed og book en individuel samtale med Alex Blanchot, ansvarlig for innovation hos Innovation Center Denmark.

Du vil som privat virksomhed tilegne dig dyb markedsindsigt og få mulighed for at diskutere dine potentielle muligheder og udfordringer.

I løbet af samtalen vil I sammen afklare, hvorvidt en virtual tur til Boston er meningsfuldt for dig og din organisation netop nu. Samtalen vil ligeledes være en mulighed for at præge det endelig program, der tager afsæt i de deltagende aktører.

Book en samtale ved at skrive en mail til alebla@um.dk.

Trin 3: Virtual Innovation Camp i Boston

Det virtuelle besøg i Boston planlægges løbende og efterhånden som vi bliver klogere på, hvad det er, I som deltagere eftersøger.

Det er ligger dog fast, at der både vil være besøg og vidensudveksling hos sundhedsudbydere, eksperter, offentlig og private.

Hvad koster det at deltage?

Den virtuelle tur til Boston koster 5.000 kr. pr. virksomhed.

Beløbet skal bl.a. dække løn til de medarbejdere, som bruger tid og ressourcer på at sammensætte dette omfattende program.

Bliv (forhånds-)godkendt som deltager - klik her