• Kontakt
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Dansk Google EN
    Google translate
Dansk Google EN
Google translate

Boston: Virtual Innovation Camp

Er det amerikanske sundhedsvæsen parat til at samarbejde med dig og din virksomhed? Er I parat til at ekspandere til det amerikanske sundhedsvæsen? Få afklaring på et virtuelt innovationsforløb udarbejdet i samarbejde med Innovation Center Denmark i Boston.

Den virtuelle innovation Camp indgår som tredje og sidste del af et læringsforløb om det amerikanske sundhedssystem.Tretrinsraketten består af: 6 x online tilbud, individuel samtale med ekspert samt afsluttende Innovation Camp. Vi anbefaler, at du deltager i alle aktiviteterne for at få det største udbytte. Du kan stadig tilgå de online tilbud (webinar, workshop og paneldebat, se nedenstående link) samt booke en samtale med ekspert Alex Blanchot, ansvarlig for innovation hos Innovation Center Denmark.

Alex Blanchot arbejder for at fremme både erhvervs- og videnssamarbejde mellem Danmark og USA inden for Life Science og sundhed. Han har desuden læst farmaci på University of Paris og drager fordel af sin erfaring og kendskab til hospitalsbranchen og pharma selskaber, som han tidligere har arbejdet for.

Økosystemet i Boston

Som deltager vil du udvide dit netværk i Boston. En af USA’s førende byer inden for den digitale sundhedsindustri. Staten Massachusetts, hvor Boston ligger, har mere end 80 hospitaler og 15.000 læger. Alene i 2018 blev der rejst 4,8 mia. USD af Life Science virksomheder. Boston er altså et af de helt rigtige steder at starte, hvis du ønsker at komme ind på det amerikanske marked.

– Det er min forventning, at en virksomhed, der har gennemført tretrinsraketten og modtaget sparring fra en amerikansk specialist, har en klar viden om, hvilken dør de skal benytte, når de skal ind på det amerikanske sundhedsmarked. Og dertil får de også konkrete kontakter i hånden, som sikrer, at det næste skridt bliver i den rigtige retning, siger Karen Lindegaard, seniorkonsulent i Danish Life Science Cluster.

Tilmeld dig innovationscampen og få:

  • Indblik og konkret viden om økosystemet i Boston og udviklingsmuligheder her
  • Kontakt til lokale aktører og mulighed for at indlede dialog om fremtidige samarbejder
  • Feedback på produkt og markedstrategi ved individuelle samtaler med eksperter

Trin 1, 2 og 3

Trin 1: Online tilbud x 6

Trin 2: Individuel sparring session

Benyt den enestående mulighed og book en individuel samtale med Alex Blanchot, ansvarlig for innovation hos Innovation Center Denmark.

Du vil som privat virksomhed tilegne dig dyb markedsindsigt og få mulighed for at diskutere dine potentielle muligheder og udfordringer.

I løbet af samtalen vil I sammen afklare, hvorvidt en virtual tur til Boston er meningsfuldt for dig og din organisation netop nu. Samtalen vil ligeledes være en mulighed for at præge det endelig program, der tager afsæt i de deltagende aktører.

Book en samtale ved at skrive en mail til: Alexandre Xavier Blanchot på alebla@um.dk.

Trin 3: Virtual Innovation Camp i Boston

Innovationsbesøget i Boston vil blive planlagt efterhånden, som vi bliver klogere på, hvad det er, I som deltagere eftersøger.

Det er ligger dog fast, at der både vil være besøg og vidensudveksling hos sundhedsudbydere, eksperter, offentlig og private.

Den virtuelle tur til Boston ligger i september 2021 og koste 5.000 kr. pr. virksomhed.

Læs mere og tilmeld dig her