Den virtuelle realitet i fremtidens sundhedsvæsen: Styrkelse af sundhedsprofessionelle med VR

Træning og oplæring med virtual reality kan være med til at hjælpe med opgaveflytningen fra bl.a. sygehus til borgernes hjem. Men hvad kræver det af de sundhedsprofessionelle? Vær med, når Filmbyen Aarhus, AATE VR og Danish Life Science Cluster inviterer til temadag med fokus på virtual reality i sundhedssektoren.

Hvordan kan træning og oplæring med virtual reality være med til at hjælpe med opgaveflytningen fra bl.a. sygehus til borgernes hjem? Hvad kræver det af de sundhedsprofessionelle, når læringen af opgaverne foregår i virtual reality, og hvordan skal de uddannes til at anvende virtuel læring i sundhedsvæsenet?

Mød førende eksperter inden for området og hør mere om, hvordan virtual reality kan være en del af fremtidens sundhedsvæsen. Mød også virksomheder, som arbejder med virtual reality inden for sundhedsområdet, når de præsenterer deres løsninger.

Hvorfor deltage og hvad kan du forvente?

Dette arrangement henvender sig til dig, som arbejder i sundhedsvæsenet – enten i den primære sektor, hos privatpraksis eller klinikken, eller i den sekundære sektor. Du arbejder fx med digitalisering, innovation og udvikling i sundhedssektoren.

Du har interesse i at lære mere om virtual reality-løsninger, der kan være med til at sikre bedre kompetencer, udvikling og opkvalificering af arbejdsgange.

Du kan forvente at få viden og inspiration om de potentialer og muligheder, der er i og med virtual reality-løsninger til brug i forbindelse med undervisning og kompetenceudvikling inden for sundhedsområdet.

Program for dagen:

10.00-10.15: Velkomst

10.15-11.00: VR’s indtog i sundhedssektoren: Træning, behandling og sundhedsfremme

v/Gunver Majgaard, SDU Game Development & Learning Technology

11.00-12.30: Pitchrunde samt frokost og networking

12.30-13.00: VR som læringsteknologi på SOSU Østjylland af Anja Schneidermann og Rikke Krogsgaard, SOSU Østjylland

v/Rikke Krogsgaard, DigiTech, SOSU Østjylland og Anja Schneidermann, sygeplejerske og underviser, SOSU Østjylland

13.00-13.45: Fremtidens undervisning: At udvikle 21st Century Skills i sundhedssektoren

v/Jeffrey Lemmers, Erasmus MC

13.45-14.00: Opsamling

 

Læs mere om arrangementet her