DI Life Science Webinar – Udforskning af Kinas sundhedsmarked – tendenser, muligheder og udfordringer

Hør om det hurtigt udviklende kinesiske sundhedsmarked, de virkelige erfaringer fra Coloplast og Novo Holdings, de hurtige politikker og muligheder i Hainan Boao Lecheng International Medical Zone, og hvordan du kan drage fordel af en trinvis markedsindgangsmodel.

Som et resultat af store demografiske ændringer såsom en hurtigt aldrende befolkning, der fører til et stigende antal kroniske sygdomme, investerer Kina massivt i moderne hospitaler, innovative medicinske produkter og nye behandlingsmetoder for at tilfredsstille den stigende efterspørgsel efter sundhedsydelser af høj kvalitet.

Denne udvikling repræsenterer en stor og hurtigt voksende forretningsmulighed for danske life science-virksomheder med innovative medicinske produkter, der ønsker at udnytte verdens 2. største sundhedsmarked.

Hør om cases fra virkeligheden

På webinaret vil Coloplast præsentere, hvordan de adresserer Healthy China 2030-planen og Common Prosperity Agenda, mens Novo Holdings vil se på forretningsmulighederne og udfordringerne på det kinesiske sundhedsmarked, og hvordan dette påvirker deres investeringsstrategi.

For at udforske markedsmulighederne i Kina yderligere har Danish Life Science Cluster (DLSC), Nordic Life Science Partners ApS (NLSP) og Innovation Center Denmark Shanghai etableret et partnerskab.

Få godkendt dit produkt til det kinesiske marked

Målet er at give danske virksomheder en mere sikker, effektiv og lettere adgang til Kinas sundhedsmarked ved at udnytte de hurtige politikker og muligheder i “Hainan Boao Lecheng International Medical Tourism Pilot Zone” (HBL), der fungerer som et springbræt til det kinesiske fastland. I oktober 2023 underskrev DLSC og NLSP en strategisk samarbejdsaftale med HBL-administrationen.

HBL tilbyder hurtige godkendelser til innovativt medicinsk udstyr, lægemidler og rehabiliteringsudstyr, der ikke er registreret i Kina, men godkendt i udlandet med et CE-mærke eller FDA-licens, der giver direkte adgang til de i øjeblikket 25 private og offentlige hospitaler på HBL, hvor nogle er filialer af førende hospitaler på det kinesiske fastland.

HBL er også det eneste sted i Kina, hvor det er muligt at gennemføre Real-World Data studier med de fast-track godkendelser, der kan supplere ansøgningen om NMPA-registreringen og fremskynde godkendelsesprocessen til at sælge i hele Fastlandskina, hvilket allerede har tiltrukket nogle danske virksomheder.

Program

09:00-09:05 Velkommen
v/ Peder Søgaard-Pedersen, direktør i DI Life Science

09:05-09:10 Introduktion til Danish Life Science Cluster
v/mMarco Tomas Lund, Internationaliseringsrådgiver, Danish Life Science Cluster

09:10-09:20 Oversigt over det kinesiske sundhedsmarked – Tendenser og politikker
v/ Noam David Stern, medstifter og ejer, Nordic Life Science Partners ApS

09:20-09:35 Case: Coloplast Kina – Hvordan håndterer vi Healthy China 2030-planen og den fælles velstandsdagsorden?
v/ Kristian Teglkamp Flemmingson, direktør for Global Government Affairs & Patient Advocacy, Coloplast A/S

09:35-09:50 Case: Novo Holdings i Kina – Hvordan påvirker mulighederne og udfordringerne på det kinesiske sundhedsmarked vores investeringsstrategi?
v/ Sean He, partner, chef for Kina, Novo Holdings

09:50-10:05 Fast-track Kina Entry for innovative medicinske produkter på Hainan Boao Lecheng International Medical Tourism Pilot Zone
v/ Sharon Xu, medicinsk projektleder, Nordic Life Science Partners ApS

10:05-10:20 Trin-for-trin markedsindgangsmodel til det kinesiske sundhedsmarked
v/ Noam David Stern, medstifter og ejer, Nordic Life Science Partners ApS

NB: Når du har tilmeldt dig webinaret, modtager du et link til webinaret et par dage i forvejen.

Webinaret vil være på engelsk

Tilmeld dig webinaret her