Dialogmøde: Hygiejne og desinfektion med teknologier

Når nye infektionssygdomme opstår, stiller det nye krav til sundhedsvæsenet og den enkelte borgers håndtering af risikoen for spredning af smitte. Kan teknologier hjælpe? Deltag på dialogmødet om hygiejne og desinfektion med teknologier – få indblik i løsninger, hør erfaringer, stil spørgsmål direkte til panelet og netværk.

Sprit af. Brug mundbind. Bliv hjemme, hvis du er syg.

Det seneste år med coronapandemien har betydet endnu mere fokus på hygiejne og desinfektion – ikke kun på sundhedsområdet, men overalt!

Vi er i endnu større grad tvunget til at opretholde renhed og sundhed ved at hindre smittespredning med fx bakterier og virus og undgå ’forurening’ og snavsede områder.

Udfordringen er bl.a. at der ikke er en overordnet hygiejnelov i Danmark. Det er, ud over forvaltningsmæssig lovgivning, først og fremmest Sundhedsloven og Serviceloven, der er gældende.

Men hvad findes der egentlig af teknologier på sundhedsområdet, som kan understøtte hygiejne og desinfektion? Det får du svar på, når vi sætter fokus på dette næste emne.

Program – hvem kan du møde

10:00-10:03 Velkomst v/ Randi Villebro, Welfare Tech

10:03-10:43 Præsentationer fra bl.a. Jarl Christensen – Zurface Group, Louise Bjarnt & Ulrik Lindkvist – GC HealthCare, Signe Steen Risager – Climates, Jan Matthiesen – DFD – Viima.

10:43-10:48 Tak for i dag

– eller på gensyn om lidt i Wonder…

10:50-11:20 Netværk i Wonder: Mød de andre deltagere og oplægsholdere LIVE.

Målgruppe for arrangementet – hvem er du

Dette online dialogmøde henvender sig især til beslutningstagere eller sundhedsprofessionelle.

Du får overblik over forskellige teknologier som understøtter hygiejne og desinfektion – hvilken løsning kan være den rigtige i din organisation?

Ja tak - jeg vil gerne med på dialogmødet om hygiejne og desinfektion