Driving Health Tech 2023

Oplev landets førende eksperter inden for life science og sundhedsteknologi på Driving Health Tech. Få et eksklusivt kig ind i fremtidens sundheds- og hospitalsvæsen og bliv inspireret sammen med 200 andre, som brænder for sundheds- og life science teknologi. Medlemmer af Danish Life Science Cluster kan deltage med rabat.

Sundhedssektoren er ikke kun i Danmark men også globalt set under massivt pres. Fejldiagnoser, mangel på sundhedsfaglig ekspertise, sygdomme som ikke opdages, eller kunne være blevet forebygget, er bare nogle af de udfordringer, som vi står med. På Driving Health Tech 2023 i Aarhus kigger vi ind i ind i fremtidens sundheds- og hospitalsvæsen, og kommer med forskellige bud på ny revolutionerende løsninger, som kan afhjælpe nogle af udfordringerne – og som kan fremme vores fælles sundhed.

Bliv klogere på udviklingen inden for AI, telemedicin, XR og sundhedsdata og mød pionererne, der forme fremtiden for sundhedsvæsenet. Tag del i en dag fyldt med spændende foredrag, diskussioner og netværk – det er en mulighed, du ikke vil gå glip af!

Særpris til medlemmer af Danish Life Science Cluster:

Er du medlem af Danish Life Science Cluster kan du deltage til en pris på blot 250 kr. (IDA medlemspris) hvis du tilmelder dig konferencen senest 15. februar 2023.

Send gerne en mail til amb@ida.dk med dit ønske om tilmelding og dine kontaktoplysninger.

Obs. Du skal være hurtigt, da der er en begrænsning på 25 pladser til denne specialpris.

     Læs mere og tilmeld dig her