Driving Health Tech 2024

Hvilke teknologier har størst potentiale til at frigive ressourcer og arbejdskraft i fremtiden? Hvordan får vi frigivet hænder til mere direkte omsorg? Deltag i dialogen om fremtidens sundhedsvæsen på Driving Health Tech 2024. Medlemmer af Danish Life Science Cluster kan deltage med rabat.

Vores sundhedsvæsen står over for en voksende udfordring. Befolkningen bliver ældre, flere har kroniske sygdomme og der er stigende behov for sundhedsydelser og pleje. Dette skaber pres på vores sundhedspersonale.

I september 2023 Robusthedskommissionen sine 20 anbefalinger til et robust sundhedsvæsen i fremtiden, og budskabet kunne ikke være tydeligere: Teknologi og digitalisering er nøglen til et stærkere og mere effektivt sundhedssystem. Robusthedskommissionen sætter dermed en fed streg under behovet for at prioritere digitale og teknologiske løsninger i sundhedssektoren som aldrig før.

På konferencen Driving Health Tech 2024 dykker vi ned i eksempler på fremtidens teknologiske løsninger, der kan effektivisere sundhedsvæsenet, spare ressourcer og give bedre patientpleje.

Hvad er Driving Health Tech?

Vores sundhedsvæsen står over for en voksende udfordring. Befolkningen bliver ældre, flere har kroniske sygdomme og der er stigende behov for sundhedsydelser og pleje. Det skaber pres på vores sundhedspersonale. I september 2023 præsenterede Robusthedskommissionen sine 20 anbefalinger til et robust sundhedsvæsen i fremtiden, og budskabet kunne ikke være tydeligere: Teknologi og digitalisering er nøglen til et stærkere og mere effektivt sundhedssystem.

1.februar 2024 afholder Ingeniørforeningen, IDA for femte år i træk konferencen Driving Health Tech. Kom med og få viden, indsigt og stof til eftertanke om de nye teknologiske muligheder, som har størst potentiale til at frigive hænder og effektivisere sundhedsvæsenet i fremtiden. Vi lover dig et hæsblæsende program med landets førende eksperter inden for kunstig intelligens, kvanteteknologi, robotteknologi og fremtidens psykiatri.

På konferencen får du indblik i:

 • Hvilke barrierer står fremtidens sundhedsvæsen overfor?
 • Hvad består robusthedskommissionens anbefalinger af, og hvordan får vi bedst muligt sundhedsteknologi til at virke i sundhedsvæsenet?
 • Hvilke nye muligheder inden for arbejdskraftbesparende teknologi har potentiale til at effektivisere sundhedsvæsenet og frigive hænder til mere direkte omsorg?

Mød talerne:

 • Klaus Larsen, IT-direktør, Region Nordjylland og medlem af robusthedskommissionen
 • Dorthe Boe Danbjørg, forperson, Dansk Sygeplejeråd
 • Thiusius Rajeeth Savarimuthu, professor, Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet, Syddansk Universitet
 • Rosa Lundbye Allesøe, postdoctoral Researcher, DTU
 • Nicole Dumanski, seniorspecialist, Center for Digital Psykiatri
 • Andreas Phil, læge og medicinsk leder i Roche Diagnostics
 • Robert Lauritzen, CEO, Cerebriu
 • Louise Halgaard Gotfredsen, Syddansk Sundhedsinnovation, Region Syddanmark
 • Sofie Lindskov Hansen, Quantum Business Developer, Sparrow Quantum
 • Mikkel Wad Thorsen, adm. direktør, Teton.ai

Læs mere om talerne og udstillerne her: Talerne til Driving Health Tech 2023 (ida.dk)

Særpris til medlemmer af Danish Life Science Cluster

Er du medlem af Danish Life Science Cluster, kan du deltage til en pris på blot 250 kr. (IDA medlemspris) hvis du tilmelder dig konferencen senest 25. januar 2024. Normalpris er 550 kr.

Sådan tilmelder du dig

Send en mail til projektleder Anne-Mette Honoré på amb@ida.dk med dit ønske om tilmelding og dine kontaktoplysninger.

Obs. Du skal være hurtigt, da der er en begrænsning på 50 pladser til denne specialpris.