Erhvervsfyrtårn Life Science: Sparringsevent for virksomheder – få input til din virksomheds næste skridt fra et panel af eksperter

Har din virksomhed en ide, produkt eller service, der kan bidrage til mere lighed i sundhed? Men har du brug for strategisk sparring om næste skridt i udviklingen af din forretningsmodel eller din løsning? Så er dette event relevant for dig.

Den 22. juni sidder et panel af erfarne forretningsudviklere og andre eksperter med indsigt i sundhedsområdet klar til at give din virksomhed sparring om udvikling og kommercialisering af produkter og løsninger, der kan bidrage til større lighed i sundhed. Du får mulighed for at præsentere din virksomhed og din forretningsidé og sammen med panelet drøfte, hvordan du bedst kommer videre. Du får også input til, hvilke samarbejdspartnere der kan være relevante for netop din virksomhed.

Du kan også bruge ekspertpanelet til at få input til din eventuelle projektansøgning til Erhvervsfyrtårnets udviklingspulje. Sidste ansøgningsfrist til puljen er 18. august.

Dagen er en af de mange aktiviteter, der finder sted i regi af Erhvervsfyrtårn Life Science (Sund Vægt), og din løsning skal derfor bidrage til at skabe mere lighed i sundhed eller afhjælpe overvægt. Læs om Erhvervsfyrtårn Life Science her.

Det praktiske:

Der er et begrænset antal pladser, så klik på tilmeldingsknappen og fortæl os, hvorfor lige netop din løsning kan gøre en forskel. Bliver du udvalgt, beder vi dig forberede en præsentation til panelet. På selve dagen er panelet til rådighed fra kl. 9-16 men din virksomhed skal afsætte 60 minutter. Du kan møde panelet fysisk hos Erhvervshus Hovedstaden, eller du kan deltage via Teams, hvis du bor længere væk. Du får en time til at præsentere din forrentningsidé og få feedback. Du vil i god tid inden eventet få besked om, hvornår du skal være klar.

Ja tak – tilmeld mig webinaret

Vi glæder os til at høre fra dig.