Fra sundhedsdata til værdiskabende sundhedsløsning

Hvordan sikres det gode samarbejde om sundhedsdata mellem de offentlige parter og virksomhederne? Hvordan ser vejen fra sundhedsdata til sundhedsløsning ud fra virksomhedens perspektiv? Kom med til møde i Netværk for AI og kunstig intelligens, hvor vi bl.a. skal besøge partikelcenteret på Aarhus Universitetshospital og have nedsat et advisory board for netværket.

På dette netværksmøde sætter vi spot på forretningsudviklingen og det innovative samarbejde mellem offentlige og private aktører, når det handler om at omdanne råstoffet sundhedsdata til værdiskabende sundhedsløsninger til gavn for både patienter, de fagprofessionelle og virksomhedernes forretning.

Vi har inviteret Ditte Sloth Møller, associate professor på Kræftafdelingen, AUH, som vil give et indblik i, hvordan de i deres Beta Health-projekt på Kræftafdelingen har implementeret AI-autosegmentering af risikoorganer i klinikken og ikke mindst om de udfordringer, de har mødt.

Henrik Løvig er direktør i virksomheden Enversion, og han vil i sit oplæg tage udgangspunkt i spørgsmålene: Hvordan ser vejen fra sundhedsdata til sundhedsløsning ud fra virksomhedens perspektiv? Hvordan sikres det gode samarbejde med den offentlige part, og hvordan skaber man en forretning ud af sundhedsdata?

Skynd dig at tilmelde dig sidste netværksmøde inden sommerferien. Der er begrænset antal pladser.

Mulighed for online deltagelse kl.15.00 -16.40

Program

15.00 – 15.25 Velkomst og etablering af advisory board 

v/ Danish Life Science Cluster

15.25 – 15.40 Introduktion til partikelcenteret

v/ Jasper Nijkamp, Associate Professor, Aarhus Universitetshospital

15.40 – 16.10 Implementering af AI-autosegmentering i klinikken

v/ Ditte Sloth Møller, Associate Professor, Aarhus Universitetshospital

16.10 – 16.40 Fra sundhedsdata til sundhedsløsning

v/ Henrik Løvig, direktør,

16.40 – 17.10 Pause og netværk

17.10 – 17.30 Rundvisning på partikelcenteret