Fremtidsdage på Rigshospitalet

Hvordan bliver det at være patient i 2040? Hvordan sikrer vi omsorgen, når mere og mere foregår digitalt? Kom til Fremtidsdage på Rigshospitalet, lyt, byd ind og tag et kig i krystalkuglen.

Hvordan får vi det bedst mulige sundhedsvæsen i 2040?

Det spørgsmål er afsæt for to Fremtidsdage, hvor Rigshospitalet og Danish Life Science Cluster inviterer indenfor til inspiration, indsigt og samtaler om fremtidens sundhed.

De to dage bliver fulde af oplæg, aktiviteter og debatter med aktører fra hele sundhedsvæsnet.

Der bliver også smagsprøver fra nogle af de afdelinger, hvor fremtiden allerede er flyttet ind – både på Rigshospitalet og andre steder.​

Hvem kan deltage?

Både patienter, pårørende, studerende, samarbejdspartnere, medarbejdere og interesserede borgere er velkomne til at besøge Fremtidsdagene.

Hvad kan du opleve?

Der er aktiviteter både på Rigshospitalet på Blegdamsvej og i Glostrup fra kl. 8 – 16. Man vælger selv om man vil deltage i en eller flere aktiviteter, eller blot vil tage et kig forbi de fremtidsinstallationer, der vil være i forhallerne.

Mød VR-udstillere

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding. Til arrangementer med begrænset plads fordeles pladser efter først-til-mølle princippet.

Se det fulde program her

På vej mod ny vision

Programmet for fremtidsdagene bygger på fire fremtidsanalyser, der er udarbejdet som en del af Regionsrådet og Rigshospitalets arbejde frem mod en ny vision for Rigshospitalet. De fire analyser har fokus på:

  • Patienter og pårørendes behov
  • Behandling, forskning og uddannelse
  • Samarbejde og partnerskaber
  • Medarbejdere og ledelse