Global Tech Trends

Hvilke fremtidige teknologiske trends kommer til at dominere inden for life science området? Vær med når Innovation Centre Denmark og TechBBQ i samarbejde med Danish Life Science Cluster m.fl. inviterer til konferencen Global Tech Trends.

Vær på forkant med de nyeste teknologiske trends

At være på forkant med de nyeste teknologiske trends har aldrig været vigtigere end i dag, hvor fremtiden skabes hurtigere end nogensinde før, og nye innovative løsninger kan bidrage til at løse store og aktuelle udfordringer i samfundet.

Forskning og innovation har altid været en nøglekomponent for danske life science virksomheder, men hvordan holder man sig som virksomhed opdateret på de nyeste tendenser og trends, og hvordan kan man forholde sig og integrere det i sin forskning og produktudvikling?

Ny innovation med tværfaglighed

Covid-19 pandemien har med stor tydelighed vist hvor vigtigt et velfungerende sundhedssystem er for vækst og velfærd, og nye innovative løsninger er derfor nødvendige for at løse de store og aktuelle sundhedsudfordringer i samfundet.

– Én af de mest fremtrædende metoder til at opnå ny innovation er tværfaglighed, særligt inden for life science, hvor samspillet mellem forskellige discipliner som nanoteknologi, medicin og biologi har vist sig at kunne lede vejen til banebrydende løsninger i fx vaccineudvikling.

– Jane Nøhr, programleder, Danish Life Science Cluster

Vær med på Global Tech Trends og få en introduction til de nogle af de teknologiske områder, som vil være med til at dominere inden for life science branchen i fremtiden.

Hvad kan du opleve på Global Tech Trends?

Oplev de mange oplæg og fagopdelte breakout sessioner i løbet af dagen og lær meget mere om alt fra bio-convergence til droner i landbruget.

For life science-sessionen om eftermiddagen vil følgende være på programmet:

Program for Life Science Session

 • Oplæg om Human-AI collaboration af Innovation Center Boston
 • Oplæg om Bioconvergence af Innovation Center Boston og Tel Aviv
 • Paneldebat: ”The future of tech within Life Science?”
  • Bjarke Christensen, Head of Department, Bioengineering, DTU
  • Steffen Pierini Lüders, Senior Vice President, Communication, Public Affairs & International Collaboration, Novo Nordisk Foundation
  • David Budts Pedersen, Professor, Human Centred Science and Digital Technology, Aalborg University
  • Louise Vibjerg Thomsen, Senior Innovation Officer, ICDK Tel Aviv
  • Natasia Lundqvist, Innovation Officer, ICDK Boston

Læs om: 20 korte og præcise rapporter omkring fremtidens teknologiske trendsGlobal Tech Trends er et produkt af samarbejdet mellem Danish Life Science Cluster, Innovation Centre Denmark, TechBBQ og Digital Lead og er en del af den danske strategi for økonomisk diplomati.

 

Tilmeld dig her