Håndhygiejne – kommuner kan spare midler og reducere smitte

håndhygiejne webinar

Lær om håndhygiejne og bliv bedre til at begrænse smitte. Webinaret tager udgangspunkt i et klinisk case-studie på Sølund Plejehjem. Hør hvordan dansk teknologi, og forbedrer håndhygiejne i hele Europa.

Case-studie fra et dansk plejehjem.

Oplægsholder er bl.a. lægefaglig direktør Marco Bo Hansen, ekspert inden for infektionsforebyggelse og CMO for sani nudge.

Program

10:00 Velkomst

10:10 Theis Jensen, CEO i sani nugde, introducerer sani nudge’s håndhygiejnesystem
Theis Jensen er en ivrig iværksætter, der er teknisk relateret. Hans tværfaglige baggrund som praktisk elektriker med en overbygning som ingeniør med erfaring i forretningsadministration, har givet ham de nødvendige færdigheder til at levere specialløsninger, der er tænkt ud af boksen.

10:15 Lægefaglig direktør Marco Bo Hansen introducerer resultaterne fra Sølund Plejehjem
Han er ekspert inden for infektionsforebyggelse og medicinsk direktør for sani nudge håndhygiejneløsning. Han arbejder for at fremme den digitale transformation og innovation inden for sundhedspleje, og sanu nudge arbejder for at:

  • hjælpe sundhedspersonale og plejehjem med at fremme sundhed og mindske fraværet
  • mindske infektionsrisici og smittetal i Danmark
  • fokuserer på medarbejderes sygefravær, og på hvordan forbedret håndhygiejne kan reducere sygefravær, som vil resultere i besparelser og forbedringer på mange niveauer
  • sikre, at vi fortsætter med at øge vores fremskridt med håndhygiejne, selv når fokus omkring COVID-19 begynder at falde

En af de måder, det har vist sig at være gjort på en succesfuld måde, er implementeringen af teknologisystemer på danske plejehjem. Og at dele resultater med et klinisk øjemed, som ikke er underlagt virksomheders copyright.

10:25 Jan Nybo Jensen fra Sølund Plejehem deler sine erfaringer
Sølund Plejehjem overvandt Covid og investerede i teknologi og innovation.
Vi diskuterer fordelene og mulighederne med løsningen og sætter fokus på den generelle erfaring med installation og brug af systemet, herunder eventuelle væsentlige forhindringer, og hvordan de blev overvundet

10:40 Spørgsmål og debat

Baggrund for webinaret

Vores sundhedspersonale er hårdtarbejdende bidragsydere, og uanset om de arbejder på et hospital eller plejehjem, så er samfundet afhængig af deres bidrag. En bredere, flerstrenget styrkelse af udstyret i sundhedslokalerne for at fremme sundhed og modstandsdygtighed, har været et voksende diskussionsemne her i vores COVID-19 tider, men det bør altid være en prioritet. Hvordan beskytter vi vores sundhedsarbejdere?

Dette webinar tager udgangspunkt i et klinisk case-studie på Sølund Plejehjem. Plejehjemmet fortæller om sin historie fra de første COVID-19 dage, og om de sundhedsforanstaltninger, de har truffet for at beskytte deres personale og plejehjemsbeboere ved hjælp af teknologi. Nogle af de grundlæggende sundhedsforanstaltninger, de deler med os, handler om hvordan de har brugt teknologi til at øge deres håndhygiejne inden for deres indendørslokaler, som har resulteret i meget fremragende resultater i forbedring af håndhygiejne. Ved at omfavne innovation, ændrer de landskabet i deres hygiejnekultur.

Webinaret indeholder desuden vigtig og anerkendt medicinsk forskning af Dr. Marco Bo Hansen, som er en infektionsforebyggende ekspert og administrerende direktør for sani nudge, som har udviklet et hygiejneprodukt, der baserer sig på dansk teknologi, der forbedrer håndhygiejne over hele Europa.

Tilmeld dig det gratis webinar her