HAePPI Multiplier event – Seminar om offentlige innovationsindkøb og mulighederne i sundhedssektoren

Kommer du fra en lille virksomhed, der udvikler sundhedsteknologiløsninger, kan det være en udfordring at deltage i offentlige udbud. Deltag på seminar om offentlige udbud og innovationsindkøb, hør oplæg om erfaringer og muligheder med innovationsindkøb og mød andre virksomheder, som har deltaget i offentlige udbud.

Idéklinikken og Aarhus Universitetshospital Innovation i samarbejde med Danish Life Science Cluster inviterer til seminar om offentlige udbud og innovationsindkøb.

Hør om HAePPI-projektet og erfaringer med innovationsindkøb

  • Mød Lasse Stender,  juridisk chefkonsulent i Region Nordjylland, som vil fortælle om HAePPI projektet og de forskellige begreber inden for innovationsindkøb, man kan lære mere om i e-læringsmaterialet.
  • Lars Dahl Allerup, Rethink Value og Rud Pedersen Public Affairs (tidl. chef for innovative indkøb, Region Hovedstaden) holder et oplæg om sine erfaringer med innovationsindkøb, og hvilke muligheder det giver i sundhedssektoren.
  • Virksomhederne Powernet ApS, Movesca og Treat Systems fortæller om deres erfaringer med at deltage i offentlige udbud.

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Når du tilmelder dig, giver du samtidig samtykke til at fotos/screenshots må benyttes i HAePPI projektet og til at besvare et kort spørgeskema om eventet til sidst.

HAePPI er et EU finansieret Erasmus+ projekt, som har til formål at skabe et bedre vidensgrundlag for SMV’er for at deltage i offentlige udbud i form af et gratis tilgængeligt e-læringsprogram.

Program

12:00-12:05 Velkomst

Ida og Jesper

12:05-12:50 Offentlige indkøb af innovation

– Præsentation af HAePPI e-læringskursus og introduktion til de mange begreber i innovationsindkøb

v/Lasse Stender, juridisk chefkonsulent I Region Nordjylland

12:50-13:35 Offentlige indkøb I praksis – erfaringer med innovative indkøb

v/Lars Dahl Allerup, Rethink Value og Rud Pedersen Public Affairs (tidl. Chef for innovative indkøb, Region Hovedstaden)

13:35-13:50 Spørgsmål til oplægsholdere

13:50-14:15 Pause

14:15-14.45 SMV’er – Dialog om erfaringer med offentlige indkøb fra et virksomhedsperspektiv

v/Powernet ApS, Movesca og Treat Systems

14:45-15:00 Afrunding, spørgeskema og deltagerliste

Deltag Online

Der kan også deltages online, info omkring deltagelse online fremgår ved tilmelding. 

 

Tilmeld dig her