Health & Rehab Scandinavia 2021

Health and rehab scandinavia

Er du interesseret i at udvide dit netværk og møde aktører fra hele Skandinavien? Deltag på Skandinaviens største fagmesse for hjælpemidler og velfærdsteknologi, når Health & Rehab Scandinavia igen åbner dørene i Bella Centeret, København.

Deltag i den førende og største skandinaviske fagmesse, der præsenterer det nyeste og bedste inden for hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering samt pleje- og hospitalsudstyr.

Messen tilbyder aktører og branchefolk fra hele Skandinavien at hente inspiration og at opleve de nyeste produkter inden for social- og sundhedssektoren samt rum til at udbygge sit netværk, faglig udvikling og vidensdeling.

Danish Life Science Cluster er partner på dette arrangement.

Om Health & Rehab Scandinavia

Messen er arrangeret af Danish.Care og henvender sig til producenter, leverandører, fagpersoner og brugere. Arrangementet har fri entré for alle besøgende og tiltrækker både kommuner, virksomheder og andre aktører inden for social- og sundhedsområdet.

Lyder det interessant for din virksomhed? Klik her for at se priser, booke stand og øge mulighederne for at skabe nye, stærke kunderelationer.

Danish Life Science Cluster er partner på Health & Rehab Scandinavia 2021.

Foto: Health & Rehab

Læs mere om Health & Rehab Scandinavia 2021