Møde i netværk om implementering af videokonsultationer og skærmbesøg

Vi stiller skarpt på forandringsledelse (change management) som leddet mellem succesfulde projekter og implementering. Mange gode telemedicinprojekter bliver ikke implementeret i stor skala – mød eksperter fra Ørsted, deler ud af erfaringer til netværket.

Vi har inviteret hands-on-eksperter fra en helt anden branche, som i årevis har koordineret projekter via projektstrategi- og implementering fra øverste ledelsesniveau. Vi håber, vi bliver klogere på, hvordan man i kommuner og regioner i samarbejde med virksomheder kan løfte og skalere de gode løsninger inden for telemedicin.

Change Management er en disciplin, som store virksomheder i tiltagende grad arbejder med i erkendelse af, at de gode projekters resultater ikke implementeres og skaleres uden en dedikeret indsats. Hvordan implementerer de dygtigste projektorganisationer hurtigt og effektivt de succesfulde projekter? Hvordan arbejder de på hele spektret fra virksomhedens øverste strategiske niveau til at supportere detaljeret helt ude i driften.

V/ Trine Hove Jeppesen, Head of Organisational Change Management i Ørsted og Marie Gradert, Senior OCM Consultant, Organisational Change Management i Ørsted og en projektleder og/ eller afdelingsleder i Ørsted.

Hvordan deltager du i netværket?

Kontakt Krista Ebsen Blaabjerg, Chef for medlemsservice og kommunikation, Danish Life Science Cluster, på +45 3139 7892 eller keb@danishlifesciencecluster.dk

Baggrund for netværket

Danish Life Science Cluster har sammen med SundhedsEkspressen etableret: ”Netværk om implementering af videokonsultationer og skærmbesøg”. Netværket er for fagpersoner, konsulenter og ledere i offentlige organisationer, private virksomheder og videninstitutioner, der arbejder med løsninger på social- og sundhedsområdet.

Læs mere om netværket her.