(Rykkes til ny dato) Infodag om Partnerskab for Personlig Sundhed

Danish Life Science Cluster samler vidensinstitutioner, virksomheder og offentlige aktører til informations- og netværksmøde omkring det nye Partnerskab for Personlig Sundhed. Hør om partnerskabet og giv input, og få viden om, hvordan du søger midler til forskning og kommercialisering.

Personlig sundhed handler om at gøre sundhed personligt, og det tager udgangspunkt i den enkeltes liv med og uden sygdom.

Danish Life Science Cluster og Region Syddanmark, samt andre syddanske aktører, er gået sammen om at danne Partnerskab for Personlig Sundhed.

Gennem dette informationsmøde vil vi samle aktører inden for sundhed i Danmark til en spændende eftermiddag med inspirerende oplægsholdere samt muligheden for at netværke.

På dagen vil vi også kort informere om Danish Life Science Clusters ‘videnbro-pulje’, der uddeler midler til forskning og kommercialisering, og fortælle om, hvilke krav der gælder for at komme i betragtning.

Program

13:00 – 13:30 Velkomst og præsentation af program og partnerskabet v/Diana Arsovic Nielsen, CEO, Danish Life Science Cluster
13:30 – 13:45 Hvordan opleves det at være patient i dagens Danmark? TBA
13:45 – 14:00 Hvordan kan sundhed være forudsigelig? TBA
14:00 – 14:15 Hvordan kan man bruge design til at personliggøre sundhed? TBA
14:15 – 15:00 Workshop og netværk
15:00 – 15:15 Hvad er personlig medicin? TBA
15:15 – 15:30 Hvordan forlænger vi tiden i eget hjem uden sygdom? TBA
15:30 – 15:40 Videnbro-midler: Midler til forskning og kommercialisering v/Danish Life Science Cluster
15:40 – 16:00 Netværk

Hvad er Partnerskab for Personlig Sundhed?

I partnerskabet sætter vi fokus på, hvordan vi i højere grad kan involvere de mennesker, der har en udfordring med sundhed. Både for at tilskynde forebyggelse og sundhedsfremme, men også behandling og genoptræning. Ved at bruge data og oplysninger om den enkelte, skal man modtage en præcis behandling, som passer til det liv, man lever.

Skræddersyet sundhed

Personlig sundhed medfører nye måder at levere sundhed på. Og det medfører også et langt større engagement og ansvar hos den enkelte, både for selv at kunne engagere sig, men også for at kunne engagere sine pårørende og familie. Personlig sundhed er et forsøg på at vende rundt på den tilgang til sundhed vi har i dag, hvor rigtigt meget standardiseres af hensyn til kvalitet, og bliver til en slags masseproduktion, henimod i højere grad at være skræddersyet – at kunne tage afsæt i de særlige ting der gør os til lige præcis de mennesker vi er.