Innovate NOW: Sweden Healthcare 2023

Arbejder din virksomhed med velfærdsteknologiske løsninger målrettet plejesektor, og er I klar til at kigge på international skalering? Mød relevante aktører fra den svenske plejesektor til faglig dialog og vidensudveksling, og tilpas jeres forretningsmodel til Sverige.

Kom med til markedsbesøg i Stockholm og hør mere om innovation og løsninger i den svenske pleje- og omsorgssektor

Arbejder din virksomhed med velfærdsteknologiske løsninger målrettet plejesektor, og er I klar til at kigge på international skalering? Så er der mulighed for at komme med til Stockholm og mødes med relevante aktører fra den svenske plejesektor mhp. faglig dialog og vidensudveksling, samt arbejde med tilpasning af jeres forretningsmodel til Sverige.

Markedsbesøget er et samarbejde mellem Danish Life Science Cluster og Danmarks Ambassade i Stockholm. Formålet er at samle en gruppe af ligesindede danske virksomheder, som leverer løsninger til pleje- eller socialsektor, mhp. at mødes med relevante beslutningstagere fra både den offentlige og private plejesektor i Sverige.

 

Kom ind på det svenske marked med succes

Første dag af besøget skal give deltagende virksomheder indsigt i, hvad der kræves for at kunne sælge ind til offentlige og private aktører, samt styrke deltagernes muligheder for succes i Sverige ved at arbejde målrettet med tilpasning af deres forretningsmodel i en svensk kontekst.

Derudover vil der være mulighed for at erfaringsudveksle med relevante ressourcepersoner med detaljeret kendskab til det svenske marked, bl.a. andre danske virksomheder inden for branchen.

 

Skab et netværk og bliv klogere på innovationen

Anden dag vil fokusere på at have en direkte dialog med markedet for at validere og teste hypoteser, samt give mulighed for at besøge relevante beslutningstagere fra den svenske plejesektor, bl.a. en svensk kommune og en af de større private plejeudbydere.

Det skal give de deltagende virksomheder en klar fornemmelse for, hvordan man som offentlig og privat plejeudbyder i Sverige ser på brugen af innovation i den svenske pleje- og omsorgssektor.

Derudover er det en god lejlighed til at have en dialog om aktuelle udfordringer og muligheder, samt at skabe vigtige kontakter og netværk med relevante beslutningstagere fra den svenske plejesektor.

 

Praktisk information

SMV’er deltager for en pris på DKK 8.800 (eksl. rejse- og hotelomkostninger).

Som virksomhed skal man kvalificeres forud for godkendes til deltagelse.

Ved interesse kontakt Marco Thomas Lund.