Udstil på Danish.Care fællesstand på Medica 2021

Leverer du teknologi eller produkter til sundheds-, hjælpemiddel- eller velfærdsindustrien? Er du underleverandør til medtech-industrien og interesseret i salg til de globale markeder med udgangspunkt i Tyskland? Så vær med, når Danish.Care arrangerer en dansk fællesstand på Medica 2021 i Düsseldorf.

Dansk Industri, Danish Export – Health Tech og Danish.Care vil i samspil med Healthcare DENMARK fremme den danske tilstedeværelse og øge synligheden af de danske udstillere på både Medica og Compamed.

Medica/Compamed i Düsseldorf er verdens førende messe, som er delt i to overordnede områder:

  • Medica er verdens absolut førende messe i relation til sundhedsteknologi – og herunder hjælpemidler, velfærdsteknologi og  rehabiliteringsudstyr. Læs mere om Medica her.
  • Compamed er den førende messe for en bred vifte af internationale medtech-underleverandører, som har den nyeste teknologi inden for bl.a. innovative materialer, fremtidige komponenter og nye serviceområder, som er med til at skabe fremtidens medicoindustri. Læs mere her.

Medica/Compamed har en stærk international profil. Messen er kombineret med et fagligt konferenceprogram og er mødestedet for nøglepersoner fra hele verden inden for sektoren. Stedet er derfor den ideelle messe for danske virksomheder, der ønsker at udvide deres europæiske og globale eksport på området.

Samlet dansk fællesstand på tre lokaliteter

Dansk Industri, Danish Export – Health Tech og Danish.Care arrangerer i år fællesstande, hvor danske virksomheder kan udstille på egne stande og samtidig nyde godt af fællesskabet blandt udstillerne, et lounge- og mødeområde og let forplejning.

Desuden vil der i samarbejde med de danske udstillere på Medica/Compamed blive udarbejdet et fælles udtryk og markedsføringsmateriale for at øge den danske synlighed på messen.

Healthcare DENMARK deltager på de danske fællesstande med fælles promovering af danske styrkepositioner og sundhedsløsninger.

Læs mere om udstillingsmuligheder, priser og vilkår for deltagelse