Life Science SUMMIT

Erhvervsfyrtårn Life Science skal være med til at gøre Danmark til et internationalt udstillingsvindue for nyskabende sundhedsløsninger. I første omgang skal erhvervsfyrtårnet arbejde med udfordringerne med svær overvægt. Deltag i debatten om hvordan vi kan styrke life science-området med OPI til gavn og inspiration for hele verden.

Danmarks succes med offentlig-private partnerskaber inden for life science udgør en af fremtidens største danske eksportplatforme og kan samtidig være nøglen til at løse nogle af de udfordringer, som vi står over for på sundheds- og velfærdsområdet.

Deltag online

‘Erhvervsfyrtårn Life Science – Sund Vægt’ søsætter i begyndelsen af 2022 en række pilotprojekter, der skal styrke vækst og velfærd og inviterer i den anledning til konference.

Life Science Summit

Klik på programet for at hente pdf. 
Formålet med konferencen er at præsentere Erhvervsfyrtårn Life Science, som skal udvikle og understøtte den danske tilgang til life science og offentlig-private partnerskaber, som kan skaleres globalt.

Panelet vil diskutere emnet ”Dansk life science: En global styrkeposition?”

Deltag i debatten om hvordan vi bedst muligt kan udvikle og styrke den danske tilgang til offentlig-private partnerskaber i life science-sektoren – til gavn og inspiration for hele verden.