Netværk & seminar om sundhedssystemerne i Danmark og Holland

Lær om strukturerne og organiseringen af det hollandske sundhedssystem og mød ligesindede nederlandske virksomheder. Netværk og få indsigt på dette seminar arrangeret af Danish Life Science Cluster i samarbejde med bl.a Invest in Denmark og Healthcare Denmark.

Danmark og Holland står over for mange af de samme udfordringer når det gælder sundhed. Begge lande har befolkninger, der lever længere og får behov for nye sundhedsløsninger. Samtidig er behovet for at accelerere omstillingen af sundhedssystemet stadigt stigende.

Danske virksomheder har mange af løsningerne inden for digitalisering, e-health, telemedicin og velfærdsteknologi. Områder, som har et stort potentiale i Holland.

Formålet med seminaret

Interessen fra hollandsk side i at udforske mulighederne i Danmark er gengældt, og derfor arrangerer Task Force Health Care et besøg til Danmark for en erhvervsdelegation bestående af flere hollandske virksomheder inden for sundhedsområdet.

I denne forbindelse kan du deltage på et halvdagsseminar, hvor fokus er på at give deltagende virksomheder en introduktion til hhv. det danske og hollandske sundhedssystem. Derudover vil der være mulighed for at netværke og skabe relevante kontakter til de deltagende hollandske virksomheder.

Hvorfor deltage? 

  • MØD og netværk med ligesindede hollandske sundhedsvirksomheder.
  • LÆR om strukturerer og organiseringen af det hollandske sundhedssystem.

Program

08.45 – 09.00 Registrering og kaffe

09.00 – 09.45 Introduktion til det danske sundhedssystem

v/ Ida Hvitved, Healthcare Denmark

09.45 – 10.30 Introduktion til Danish Life Science Cluster og OPI samarbejde

v/ Marco Thomas Lund, Danish Life Science Cluster

10.30 – 10.45 Pause

10.45 – 11.30 How to do business in Denmark

v/ Derek Light, Invest in Denmark

11.30 – 12.00 Introduktion til hollandske sundhedssystem

v/ Task Force Health Care

12.00 – 12.30 Virksomhedspitch

12.30 – 13.00 Frokost og netværk