Nordic Innovation Fair 2023

Oplev de bedste tidlige forretningsmuligheder i Norden. Den 26. september 2023 vil Nordic Innovation Fair fremvise op til 130 forretningsmuligheder baseret på innovativ forskning inden for den offentlige sektor i Norden, og tilbyde en gratis og unik matchmaking- og netværksmulighed ved at samle alle interessenter på tværs af innovationsøkosystemet.

Arrangementet dækker hele spektret af naturvidenskab. Forskere og spin-outs fra førende nordiske forskningsinstitutioner vil præsentere deres opfindelser med det formål at finde forretningsmuligheder indenfor: licensering, fælles udvikling, forskningssamarbejde, finansiering og/eller investering.

For investorer, industri, akademiske institutioner, inkubatorer og andre interessenter, der søger indsigt i den seneste udvikling inden for Medtech& Diagnostics, Biotech & Pharma, Greentech & Food og Digital Solutions fra de nordiske forskningsinstitutioner, er Nordic Innovation Fair en mulighed, man ikke må gå glip af.

Matchmaking faciliteres gennem forudbestilte 1:1 møder, pitch sessioner og plakatudstillinger. Cases om forretningsmuligheder fra de 20+ nordiske forskningsinstitutioner vil løbende blive uploadet på www.nordicinnovationfair.com

 

Vi kickstarter med matchmaking den 25. september med en eksklusiv netværksmiddag.

Se programmet her

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Katja Johansen på info@nordicinnovationfair.com

Tilmeld dig her