Nordic Innovation Fair

Nordiske universiteter skaber et betydeligt potentiale for at omsætte tidlige forskningsbaserede opfindelser til produkter og tjenester til gavn for samfundet. Men for at realisere det fulde potentiale kræver det støtte fra eksterne samarbejdspartnere.

Nordic Innovation Fair vil vise op til 120 forretningsmuligheder og tilbyde en gratis og unik mulighed for matchmaking og netværk ved at samle alle interessenter på tværs af innovationsøkosystemet.

Forskere og spin-outs fra Sverige, Norge, Finland og Danmark vil præsentere deres opfindelser med det formål at finde forretningsmuligheder for: licensering, fælles udvikling, forskningssamarbejde, finansiering og/eller investering.

  • Life-Science
  • Digitale løsninger
  • Greentech

Hvem skal deltage?

For investorer, industri, akademiske institutioner, inkubatorer, serviceudbydere og andre interessenter, der søger indsigt i den seneste udvikling inden for naturvidenskaberne fra de nordiske forskningsinstitutioner, er Nordic Innovation Fair en mulighed, du ikke må gå glip af.

For nordiske forskere tilbyder arrangementet en unik platform til at få indsigt fra udenlandske investorer og industri om, hvordan man kommercialiserer opfindelser. For spin-outs, verserende spin-outs og licenssager er dette en glimrende mulighed for at bygge partnerskaber og lære finansieringslandskabet at kende.

Hvis du er et nordisk teknologioverførselskontor med interesse i at finde forretningsmuligheder for dine sager, så kontakt venligst info@nordicinnovationfair.com

Deltagelse

For at deltage i Nordic Innovation Fair skal du tilmelde dig og oprette en profil på denne hjemmeside.

For udstillere, se venligst information om tilmelding, vigtige deadlines og mere på  →Udstillersiden

For andre interessenter, se venligst mere information på siden → General information

1:1-møder gav bonus

Mathis Rosenberg Sørensen, COO and Co-Founder at REDO – NEUROSYSTEMS, Aalborg Universitet har tidligere deltaget på Nordic Innovation Fair.

– På NIF 2021 deltog vi med en mindre stand, hvilket gav os mulighed for at præsentere vores teknologi til potentielle samarbejdspartnere. Det var dog især 1:1-møderne, vi fandt interessante. Her fik vi nogle gode snakke og fandt potentielle samarbejdspartnere. Siden sidste år har vi etableret et samarbejde med Center for Klinisk Forskning i Hjørring og fået godkendelse til at igangsætte vores kliniske studie af Lægemiddelstyrelsen. Derudover har vi fået bevilliget en Innobooster og et Sundhedsteknologisk Serviceprogram, der skal være med til at sikre, at vi kan gennemføre de kliniske studier og udvikle RELEARN til en kommerciel software, der er testet i praksis.

Matchmaking og netværk

Matchmaking faciliteres gennem forudbestilte, on-site 1:1-møder, pitching-sessioner og posterpræsentationer og udstillinger.

Sager om forretningsmuligheder vil blive uploadet løbende.

Vi kickstarter matchmakingen den 26. september med en eksklusiv netværksmiddag.

Arrangementet byder også på pejseinterviews og spændende keynote-taler med centrale beslutningstagere i industrien og den akademiske verden.

Om Nordic Innovation Fair

Arrangementet er arrangeret af Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Syddanmark, Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet og Syddansk Universitet.

Nordic Innovation Fair er støttet af Novo Nordisk Fonden.Læs om: Nordic Innovation Fair