OvaCure Science Symposium

September er den internationale Ovarian Cancer Awareness Month. OvaCure og Danish Life Science Cluster inviterer til OvaCure Science Symposium – en eftermiddag der sætter fokus på de nyeste tendenser inden for forskning i æggestokkræft. 

Hvad skal der til for, at vi kan opspore æggestokkræft tidligere?
Hvilke forskningsmetoder bringer fremtiden på kræftområdet? 

Dette spørgsmål vil danne ramme for en eftermiddag, fyldt med informative oplæg og samt personlige beretninger.

Brug for mere forskning og udvikling

– Hvert år bliver ca. 550 danske kvinder diagnosticeret med ovariecancer, der er en aggressiv kræftform, der ofte opdages meget sent. Danish Life Science Cluster håber at være med til at skabe opmærksomhed om behovet for mere forskning sammen med OvaCure. Der er brug for udvikling af tidligere diagnostiske metoder og bedre behandlinger inden for dette område, fortæller Jane Nøhr, Programm Manager i Danish Life Science Cluster.

Program

Programmet er spækket med interessante talere fra forskningsverdenen og vil blive rundet af med et patient- og pårørendeperspektiv. Du vil også få mulighed for at netværke, og vi serverer lidt snacks og drikkevarer. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til et par inspirerende timer. 

På dagen vil du får mulighed for at høre:

OvaCure er en non-profit organisation, der samler førende forskere på tværs af specialer og landegrænser for at igangsætte ny innovativ forskning, der kan lede til bedre behandling af æggestokkræft og ultimativt finde en kur.

Kom og vær med! 

Der vil være et begrænset antal pladser, så tilmeld dig eventet hurtigst muligt ved at sende en mail til pernille@ovacure.org.