Bliv udstiller på SantExpo, Paris 2021

Udvid dit internationale netværk og møde aktører fra den sundhedsfaglige verden. Deltag i en af Frankrigs største messer inden for sundhedssektoren og mød professionelle fra hele sundhedsøkosystemet.

SantExpo er en af Frankrigs største messer inden for sundhed. Her kan du møde beslutningstagere fra hospitaler, plejehjem og øvrige sundhedspersonale fra hele verden samt lokale og regionale myndigheder, der beskæftiger sig med sundhedspolitiske områder.

Bliv udstiller i samarbejde med Danish.Care

Danish.Care har i samarbejde med Den Danske Ambassade arrangeret en dansk fællesstand på SantExpo. Det er sjette gang, danske udstillere får et fælles udstillingsvindue, og standen er blevet et must-see sted.

Fællesstanden får fokus fra messearrangøren, FHF (French Federation of Public Hospitals and Nursing Homes), som er en vigtig spiller på sundhedsområdet i Frankrig.

Du har mulighed for at blive udstiller på en stand med god beliggenhed og en høj aktivitetsrate, samt at blive en del af de 30.000 fagfolk, som deltager på messen.

Der er mulighed for at udstille på to spor:

  • Ældreomsorg og Hospitaler eller
  • Life Science.

Begge spor er organiseret i samarbejde med Danish.Care, og mere information om de forskellige spor samt priser kan findes her.

Læs mere SantExpo og om fordele ved at være udstiller på fællesstanden